Handlekurven din er tom

Råd og veiledning

Ønsker du rådgivning til ditt bad? Vi i Eitra hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger tilpasset deg og dine behov. Ta gjerne kontakt med Eitra for en uforpliktende prat.
Bytte bilde til et bilde av badet/ med meg?
Foto: Author

Skreddersydde løsninger for ditt bad

Det kan være vanskelig å se for seg alle muligheter. Vi kan derfor hjelpe til med å sette opp forslag til nye planløsninger. Som regel kommer vi med to til tre ulike løsninger. Mange ønsker også innspill til materialer og fargesammensetninger. Vi kan lage et moodboard etter ønske for å illustrere ulike visuelle muligheter.


Samtidig sender vi også tydelig tilbud med informasjon om hvert produkt vi foreslår. Dette kan selvsagt justeres etter ønske, men kan være en fin indikator for å få et tidlig kostnadsbilde av ulike løsninger.


Her kan du laste ned et skjema til utfylling for at vi skal kunne hjelpe deg så godt som mulig.

Jenny er svært fornøyd med sitt nyoppussede bad fra Eitra!
Foto: Kevin Fauske

Vi havnet inn i en loop på internett på jakten etter de perfekte baderomsmøblene. Vi ville ha baderomsinnredning i eik og skikkelig kvalitet. Da kom jeg over Eitra og likte det jeg så, så tok kontakt og fikk akkurat det jeg drømte om - fantastisk oppfølging og gode råd. Kamilla var engasjert, løsningsorientert og kunnskapsrik, så prosessen ble veldig smidig. Både med tanke på hvordan våre tegninger praktisk skulle løses og hvilke produkter som passet inn i helheten.


—Jenny skavlan, kunde av eitra

Spesialløsninger

I vår nettbutikk har vi produkter av god kvalitet og godt design. Likevel kan noen bad kreve spesialtilpasninger for å få utnyttet planløsningen godt. 


Det er viktig å planlegge innredning i god tid, da det er leveringstid på spesialbestillinger.


Vi tilbyr spesialløsninger til:


Benkeplate i corian

- Her kan du få skreddersydde løsninger etter ønskede mål. Benkeplaten kan også komme med underlimte servanter.

- Ca 8 ukers leveringstid.


Dusjvegg: 

- Dusjdørene fra Nichba kommer med en sortlakkert stålramme og tilpasses alltid målene på ditt bad. 

- Ca 6 ukers leveringstid.


Blandebatterier: 

- Det anerkjente kvalitetsmerket Dornbracht lager alle armaturer på bestilling. Her kan du få et fantastisk hjemmespa med alt fra et-greps armaturer til takhengt regndusj og alle dusjfunksjoner  du kan drømme om. 

- Ca 12 ukers leveringstid.

Dusjvegg etter ønskede mål med en delikat, sort stålramme
En godt tilpasset benkeplate i corian med underlimte serevanter
Fantastiske armaturer fra Dornbracht gir spafølelsen hjemme

Kostnad

Vi tilbyr 1 time gratis veiledning av løsninger til ditt bad. Dette inkuderer som regel en runde med planløsning, samt tilbud. Annet kan også spesifiseres etter ønske. Tid utover dette avtales i forkant med kunde og faktureres med 400 kr pr time.


Ta gjerne kontakt med Eitra for en uforpliktende prat. Vi kan komme med innspill, ideer og råd knyttet til interiør og gode løsninger.