Handlekurven din er tom

Råd og veiledning / Tjenester

Eitra har god erfaring med oppussing og planlegging av bad – fra bad i små leiligheter, til større planløsninger i hus. Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere, står vi sterkt i planleggingen av et komplett baderom. Med innsikt i våtromsnormen og krav til et baderom, kan vi, i kombinasjon med kompetanse om trender og et praktisk og estetisk syn, finne de beste løsningene for ditt bad. 


Ta gjerne kontakt med Eitra for å realisere din drøm. 
Kamilla Eide, daglig leder i Eitra
Foto: Veronica Moen

Råd og veiledning

Eitra kan kvalitetssikre planer gjort på et tidlig tidspunkt i planlegging av et boligprosjekt. Gjennom tett kontakt med en rekke kunder, er vi godt kjent med ulike målgrupper og hvilke behov de fleste har i hverdagen. Dette vil påvirke design og utforming. Vi ønsker å dekke kundens behov ved både å være var på prioriteringer, estetikk og økonomi. 


Eitra vet hvordan folk lever og bruker badene sine. Våre kunder skal oppleve å få et tilpasset bad med særpreg etter deres personlighet, uavhengig av om man er førstegangskjøper eller er langt på vei i sin boligkarriere. 

Jenny er svært fornøyd med sitt nyoppussede bad fra Eitra!
Foto: Kevin Fauske

Vi havnet inn i en loop på internett på jakten etter de perfekte baderomsmøblene. Vi ville ha baderomsinnredning i eik og skikkelig kvalitet. Da kom jeg over Eitra og likte det jeg så, så tok kontakt og fikk akkurat det jeg drømte om - fantastisk oppfølging og gode råd. Kamilla var engasjert, løsningsorientert og kunnskapsrik, så prosessen ble veldig smidig. Både med tanke på hvordan våre tegninger praktisk skulle løses og hvilke produkter som passet inn i helheten.


—Jenny skavlan, kunde av eitra

Skreddersydde løsninger


Eitra jobber mest med high end-segmentet og har derfor ofte kunder som starter med et åpent sinn og blanke ark. Dette innebærer ofte skreddersydde løsninger for å optimalisere baderommet. Vi tilbyr også «konseptløsninger» som er justert og tilpasset ulike stiler og aldersgrupper. Dette blir ofte presentert i mood boards med eksempler på farger, materialer, fliser og produkter til badet. Alt tilpasses selvsagt kunden, men er en fin start for de som ønsker en god løsning uten for mye skreddersøm. 


Beslutninger for et boligprosjekt bør tas i rett rekkefølge for ikke å få kompliserte ringvirkninger. Feilvurderinger kan bli både kostbart og gi krevende justeringer. Eitra, sammen med våre samarbeidspartnere, har høy kompetanse når det gjelder blant annet universell utforming, arealutnyttelse og logistikk. Vår produktkompetanse er også solid og vi sikrer at det velges gode produkter som tilfredsstiller alle krav knyttet til våtromsnormen.


Her kan du laste ned et skjema til utfylling, for at vi skal kunne hjelpe deg så godt som mulig.

Inspirerende moodboard med eksempler på stemning, materialer og farger.

Våre tjenester

- Konseptutvikling

- Plantegning og møbleringsplan

- Belysningsplan

- Farge- og materialvalg

- Produkt- og møbelvalg

- Universell utforming

- Design av spesialløsninger

- Tilbud og bestilling

- Oppfølging av leveranse 

Eksempelillustrasjon
Foto: Lånt fra Ramsøskar

Eitra leverer komplette interiørløsninger fra idé til ferdigstillelse. Vi gleder oss til å høre fra deg for å  bli kjent med deg og ditt prosjekt!

Her kan du lese mer om hvordan dette badet ble til slutt.

NOTATER

- Skrive noe om kostnad her? 

- Linke til andre referanseprosjekter? (vise bilder - klikke seg inn på en artikkel om badet).