Handlekurven din er tom

Om oss

Det kan være vanskelig å vite hvilke grep som skal til, eller hvor man skal begynne, ved oppussing av bad. Derfor har vi skapt en plattform for spennende løsninger, kunnskap og inspirasjon til ditt baderom.
Miljøbilde av grønt bad med servantskap og høyskap i tre. Sort servantarmatur, rundt speil og toppmontert servant.

Eitra hjelper deg gjerne med planlegging av nytt bad. Vi kan bidra med alt fra fargesetting til 3D visualisering av ditt drømmebad. Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg i prosessen.

Bærekraft og kvalitetssikrede produkter

Eitra er oppkalt etter en elv i Norge. For oss symboliserer dette navnet ikke bare vann og velvære, men også kraft og natur - noe vi bør behandle med respekt. 


Med kunnskap og stor interesse for baderom, ønsker vi å kunne utfordre markedet og skape en større bredde innen interiør til bad. Kvalitet, bærekraft og godt design, i kombinasjon med funksjon, er avgjørende for hvilke produkter vi tilbyr. Dette gjenspeiles i nøye utvalgte, både anerkjente og uoppdagede, merkevarer. 

Det viktigste for oss er å tilby produkter til badet som er holdbare og av god kvalitet. Vi ønsker ikke at våre kunder skal måtte bytte ut produkter ofte, men handle materialer som varer, med en god produksjon i ryggen! Våre leverandører og samarbeidspartnere er derfor svært gjennomtenkt.


—Kamilla eide

Eitra velger merkevarer med omhu og ønsker kvalitet i alle ledd. I utvelgelsen av produkter har vi sett på både produksjonsland, materialer, holdbarhet og design.

Merkevarer av god kvalitet

LINN BAD - Norsk produksjon  og ledende leverandør av baderomsmøbler av høy kvalitet.


DORNBRACHT - Tysk produksjon av varige blandebatterier med store variasjonsmuligheter.


INTERFORM - Norsk produksjon av lekre badekar i ulike stiler og materialer.


IRIS HANTVERK - Svensk produksjon med håndlagde badebørster, laget av blinde håndverkere.


KORBO - Svensk produksjon av håndflettede kurver av syrefast stål som varer i generasjoner.


NORTHERN - Norsk produksjon av produkter med rent design og god funksjonalitet.


WOODIO - Finsk produksjon av servanter av resirkulert tre i fantastiske farger og former.


Her kan du utforske alle merkevarene gjennom å lese om deres opphav, sterke sider, design og produksjon


Inspirasjon og førnøyde kunder i fokus

Eitra er en nettbutikk spesialisert på baderomsinteriør. Vi ønsker å skape en inspirerende nettbutikk ved å gjenskape følelsen av å gå i en fysisk butikk på nett, samtidig som det skal være kuraterte produkter av god kvalitet og godt design. Her kan du drømme deg bort uavhengig av hvor i landet du befinner deg. I kombinasjon med netthandel vil vi inspirere deg gjennom artikler som omhandler stiler og farger, oppussing og baderomsløsninger.


Eitra har lager i Norge og samarbeider både med Posten og DB Schenker for å gi våre kunder best mulige leveringsalternativer. Vi tilbyr også fri frakt over kr 1500. Vi i Eitra er svært opptatt av at våre kunder skal oppleve god service og ønsker å bistå der vi kan. 


Kundeopplevelsen våre kunder får er svært viktig for oss! Alle skal bli møtt med vennlighet, respekt, muligheter og gode innspill. Vi strekker oss også mot å svare på alle henvendelser i løpet av 1-2 virkedager.


Ønsker du å realisere baderomsdrømmen? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper gjerne til med inspirasjon, planlegging av bad og innspill til valg av produkter for å tilpasse akkurat ditt bad. Du kan også sende mail direkte til post@eitra.no.


Snakk med vår daglige leder i Eitra, Kamilla Eide.
Planlegging av planløsning, farger og materialer.