Handlekurven din er tom

Om oss

Eitra drives av Kamilla Eide. Med stor lidenskap for interiørdesign og bad ønsker Eitra å skape funksjonelle, gode og estetiske bad tilpasset kundens unike livssituasjon.

Vår historie

Kamilla er interiørdesigner med base i Oslo, og utfører ulike oppdrag innen interiørdesign og planlegging av bad til sine kunder. I tillegg driver Kamilla Eitras nettbutikk. Eitra har siden 2019 spesialisert seg på interiør til bad og innvendige renoveringsprosjekter i private hjem. Eitra besitter stor kompetanse innen interiørdesign og har et godt samarbeid med sine kunder. Sammensetningen av interiørdesign og god kjennskap til sine produkter skaper grunnlaget for Eitra, og har i dag en unik sammensetning av tjenester, kuraterte produkter og en merkevare vi er stolte av. Vi brenner for å arbeide tverrfaglig og samarbeider tett med entreprenører ved oppussing, og  har kompetanse innen interiørdesign, prosjektledelse, teknisk tegning og produktdesign.


Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi arbeider i Oslo og omegn, men tar også imot henvendelser til prosjekter i øvrige deler av landet. Ta gjerne kontakt med oss for et innledende møte. Etter avtale kan vi møtes i våre kontorlokaler i Nydalen i Oslo.


Tlf: +47 951 47 222

E-post: post@eitra.no 


Instagram

Facebook

Pinterest