Handlekurven din er tom

Om oss

Eitra drives av Kamilla Eide. Med stor lidenskap for interiørdesign og bad ønsker Eitra å skape funksjonelle, gode og estetiske bad tilpasset kundens unike livssituasjon.

Kamilla Eide, interiørarkitekt med base i Oslo, etablerte seg i 2019 og har siden spesialisert seg på interiørdesign for bad. Hun gjennomfører også større prosjekter som omfatter hele hjem. 


I tett samarbeid med kundene sine, fokuserer hun på å skape velplanlagte rom ved å optimalisere arealbruk og planløsninger. Dette inkluderer skisser av skreddersydde løsninger, valg av materialer og farger, utarbeidelse av belysningsplaner, samt 3D-visualiseringer. 


«For meg handler interiørdesign om å fjerne det overflødige og fremheve essensielle former, skape atmosfære og varige løsninger. Jeg legger stor vekt på detaljer, gode materialvalg og hvordan disse harmoniserer med kundens personlighet og behov. Jeg prøver alltid å nærme meg hvert prosjekt med et åpent sinn, med fokus på å skape rom som fremmer menneskelig bruk»


Eitra skaper funksjonelle, gode og estetiske miljøer og brenner for å arbeide tverrfaglig. Vi  samarbeider derfor tett med entreprenører, og har kompetanse innen interiørdesign, prosjektledelse, teknisk tegning og produktdesign.


Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi arbeider i Oslo og omegn, men tar også imot henvendelser til prosjekter i øvrige deler av landet. Ta gjerne kontakt med oss for et innledende møte. Etter avtale kan vi møtes i våre kontorlokaler i Nydalen i Oslo.


Tlf: +47 951 47 222

E-post: post@eitra.no 


Instagram

Facebook

Pinterest