Handlekurven din er tom

Om oss

Hva betyr Eitra?

Det første toalettet funnet i Norge, utstilt på Folkemuseet, har fått navn etter den russiske fossen Volga. Vi ønsker å videreføre tradisjonen om å oppkalle produkter og merker innen baderom etter elver og fosser. Eitra er oppkalt etter en elv i Norge. For oss symboliserer dette navnet ikke bare vann og velvære, men også kraft, natur og bærekraft - noe vi bør behandle med respekt.

Hva er Eitra?

Det kan være vanskelig å vite hvilke grep som skal til, eller hvor man skal begynne, ved oppussing av bad. Derfor har vi skapt en plattform for spennende løsninger, kunnskap og inspirasjon til ditt baderom.

 

Eitra er en nettbutikk spesialisert på baderomsinteriør. Vi ønsker å skape en inspirerende nettbutikk ved å gjenskape følelsen av å gå i en fysisk butikk på nett, samtidig som det skal være kuraterte produkter av god kvalitet og godt design. Her kan du drømme deg bort uavhengig av hvor i landet du befinner deg. I kombinasjon med netthandel vil vi inspirere deg gjennom artikler som omhandler stiler og farger, oppussing og baderomsløsninger.


Med kunnskap og stor interesse for baderom, ønsker vi å kunne utfordre markedet og skape en større bredde innen interiør til bad. Kvalitet, bærekraft og godt design, i kombinasjon med funksjon, er avgjørende for hvilke produkter vi tilbyr. Dette gjenspeiles i nøye utvalgte, både anerkjente og uoppdagede, merkevarer. 

Hvem er Eitra?

Eitra ble etablert i 2019 av daglig leder Kamilla Eide. Kamilla har alltid hatt en lidenskap for interiør, og har de siste årene fått øynene opp for bad og dets potensial. I samarbeid med håndplukkede leverandører innenfor baderom kan Eitra tilby produkter av høy kvalitet og godt design. I tillegg til å ha god kontakt med leverandører, samarbeider også Eitra med Lomundal Bygg for å skreddersy ditt drømmebad.

Kamilla Eide, daglig leder i Eitra AS
Foto: Maria Sivertsen

Hvorfor velge Eitra?

Eitra velger merkevarer med omhu og ønsker bærekraft og kvalitet i alle ledd. Utforsk merkevarene gjennom å lese om deres opphav, sterke sider, design og produksjon. Eitra har lager i Norge og samarbeider både med Posten og DB Schenker for å gi våre kunder best mulige leveringsalternativer. Vi tilbyr også fri frakt over kr 1500. Vi i Eitra er svært opptatt av at våre kunder skal oppleve god service og ønsker å bistå der vi kan. 


Ønsker du å realisere baderomsdrømmen? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper gjerne til med inspirasjon, planlegging av bad og innspill til valg av produkter for å tilpasse akkurat ditt bad.