Handlekurven din er tom

Belysningsplan

Godt lys på bad er avgjørende for en god opplevelse - både morgen og kveld. Ikke alle har naturlig lysinnslipp på badet og belysningen blir derfor enda viktigere for bruk her. Riktig belysning bad er også svært viktig, da det er strenge krav til hva som er lov i et våtrom.
Belysning på bad har mye å si for helhetsinntrykket og et funksjonelt bad.
Foto: Kevin Fauske

Vi planlegger alt fra grunnbelysning til effektbelysning for å få best mulig lys på badet, uten at belysningen trenger å ta for mye fokus. God grunnbelysning trengs for å få et godt lys til hverdagsbruk på badet. Effektbelysning er ideelt for å skape ulike stemninger eller variasjonsmuligheter ut fra situasjon. 


Hvordan planlegge belysning er blant annet avhengig av utforming, størrelse, plassering og personlige behov. Her kan du lese mer om mer om hvordan velge belysning til bad. 


Vi samarbeider også med lysdesigner som i større prosjekter kan bistå med en god belysningsplan tilpasset ditt drømmebad!

Planlegge bad

Eitra hjelper deg gjerne med planlegging av nytt bad. Vi kan bidra med alt fra fargesetting til 3D visualisering. Her kan du lese mer om ulike pakkeløsninger Eitra tilbyr.


Vi utvikler og designer ditt drømmebad!