Handlekurven din er tom

Planlegge bad

Eitra hjelper deg gjerne med planlegging av nytt bad, enten du skal innrede lite bad eller et større baderom. Vi kan bidra med alt fra fargesetting og materialvalg til 3D visualisering. 


Interiørveiledning for gode, funksjonelle bad og innrede bad etter god estetisk sans er Eitras spesialfelt. I tett samarbeid med kunden skaper vi unike drømmebad!

Eitra bistår deg i planleggingen av nytt bad for å finne de beste løsningene tilpasset deg og dine behov.
Foto: Kevin Fauske

Eitra har god erfaring med oppussing og planlegging av bad – fra bad i små leiligheter, til større planløsninger i hus. Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere, står vi sterkt i planleggingen av et komplett baderom.

Et bad bør være fleksibelt og planløsningen bør være tilpasset ulike situasjoner, både med en voksende eller krympende familie. Uavhengig av om du har et stort eller lite bad, bør det kunne brukes på flere måter. Sammen med deg utvikler vi gode ideer og inspirerende løsninger tilpasset ditt bad og dine behov. Ved god planlegging skaper vi ikke bare et pent bad, men et rom som betyr noe ekstra for menneskene som skal bruke det.


Etter mange gode samarbeid har vi utviklet pakkeløsninger som våre kunder kan velge mellom. Det er selvsagt mulighet for justering og vi tilpasser pakkene hver enkelt kunde. Våre kunder opplever likevel at pakkeløsningene er et fint utgangspunkt for oppstart av prosjektet, og setter gode rammer for samarbeidet.

Standard pakke

3500,-For deg som har en idé om hva du er på jakt etter, men ønsker å få innspill for å sikre gode løsninger og visualisering av badet. • 1-2 plantegninger med møbleringsplan
 • Produkt- og møbelvalg
 • Komplett tilbud og bestilling

utvidet pakke

6500,-For deg som ønsker å finne den ideelle løsningen for ditt bad og har behov for innspill til gode tilpassede løsninger og visualisering av badet. 

Standard pakke +
 • Konseptutvikling med 2-4 moodboards med inspirasjon til farge- og materialvalg
 • Design av spesialløsninger
 • Belysningsplan

fullstendig pakke

12500,-For deg som ønsker å konkretisere behov, tilpasse stil, og se materialprøver. Vi følger også opp prosjektet i samråd med entreprenør.


Utvidet pakke +
 • 3D visualisering
 • Møte hos kunde (i Oslo)
 • Oppfølging av prosjekt og koordinering med entreprenør i opptil fire timer

Pakkeutvidelse 1


 Passer i kombinasjon med standard- og utvidet pakkeløsning. 


Pakkeutvidelse avtales med kunde i hvert enkelt prosjekt.

 • 3D visualisering 

PAKKEUTVIDELSE 2


Passer i kombinasjon med alle pakkeløsninger. 


Pakkeutvidelse avtales med kunde i hvert enkelt prosjekt.

 • Oppfølging av prosjekt og koordinering med entreprenør

PAKKEUTVIDELSE 3


Passer i kombinasjon med alle pakkeløsninger. 


Pakkeutvidelse avtales med kunde i hvert enkelt prosjekt.

 • Andre spesifikke ønsker fra kunde

Eventuell oppfølging av prosjekt utover valgt pakkeløsning, kan avtales på timer for å få en så smidig prosess som mulig. For å se materialprøver og gjennomgå detaljer er det også mulig å avtale et møte på vårt kontor i Nydalen i Oslo.


Ved oppstart av et samarbeid får kunde tilgang til et prosjektdokument der Eitra sammenfatter all dokumentasjon med alt fra vilkår og timebruk, til måltegninger, materialoversikt og øvrig utarbeidet prosjekteringsplan. Med et samlet dokument med alle planer, mål, beskrivelser og 3D visualisering, skapes et oversiktlig og funksjonelt grunnlag for videre arbeid med entreprenør og utvikling av prosjektet.


Eksempel på deler av et av Eitras prosjekter.


Eitra leverer komplette interiørløsninger fra idé til ferdigstillelse. Vi gleder oss til å høre fra deg for å  bli kjent med deg og ditt prosjekt!


Les gjerne mer om våre tjenester vi tilbyr som en del av våre pakkeløsninger: