Handlekurven din er tom

Speil i eik Georg mirror

Skagerak Denmark

FargeVelg

4 995 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Georg mirror er designet av Chris Liljenberg Halstrøm, og er et stort speil som fremhever enkelhet på sitt beste. God kvalitet og rene linjer gir en veltalende, karakteristisk estetikk. Dette speilet gir både større romfølelse og er praktisk på et lite bad, da takhøyden utnyttes godt. Et helfigurspeil som komplimenterer den nordiske stilen på en vakker måte. Kommer i eik eller sortmalt eik.

Produktinformasjon

Et sortmalt speil gir et sterkt grafisk uttrykk, mens ubehandlet eik skaper en naturlig appell.

  Produktinformasjon

  Dybde3 cm
  Bredde55 cm
  Høyde190 cm
  MaterialeEik

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.