Handlekurven din er tom

Knagg i tre Georg rack

Skagerak Denmark

BreddeVelg

FargeVelg

999 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Georg rack er designet av Chris Liljenberg Halstrøm, og er et stativ med et enkelt og godt design. Omringet av runde former skapes en nesten svevende effekt av tverrstolpens plassering, som gir et luftig og rent preg. Stativet kan brukes i kombinasjon med kleshengere, så vel som et håndkle på tvers. Den myke formen garanterer at tekstiler behandles med varsomhet. Stativet kommer i ubehandlet eik og sortmalt eik. Begge varianter er tilgjengelig i to lengder.

Produktinformasjon

Utnytt tverrstolpens ytterpunkter ved å henge smykker eller andre hengende pyntegjenstander.

  Produktinformasjon

  Dybde15 cm
  Bredde60 cm
  Høyde6,5 cm
  MaterialeEik

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.