Handlekurven din er tom

Krakk til bad Fionia stool

Skagerak Denmark

3 095 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Fionia stool fra Skagerak er designet av Jens H. Quistgaard og er en krakk i eik med et lekent, men tydelig design. Perfekt krakk til badet, eller som et avlastningsbord. Stavene som flettes i hverandre gjør designet både spennende og praktisk. Krakken kan klappes sammen og enkelt settes opp til veggen når den ikke er i bruk. Krakken er laget av ubehandlet eik.

Produktinformasjon

Husk at eik trekker til seg veske og at krakken derfor er best egnet som et sidebord til oppbevaring av tørre gjenstander på badet.

  Produktinformasjon

  Dybde33,5 cm
  Bredde40 cm
  Høyde44 cm
  MaterialeEik

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.