Handlekurven din er tom

Baderomskrakk Dania stool

Skagerak Denmark

2 195 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Dania stool er designet av Designit og er en klassisk, tidløs og liten krakk som tar minimalt med plass. Møbelet er ekstra godt egnet for de minste på badet, da det er enkelt å nå opp - selv for små barn. Selv om det er en liten krakk, er den svært solid og holdbar, og er bygget for å vare livet ut. Et godt proporsjonert stykke, med bæreutskjæring for ekstra brukbarhet. Baderomskrakken er laget av ubehandlet eik.

Produktinformasjon

Denne baderomskrakken er lav nok til å kunne plasseres under mange servantskap når den ikke er i bruk.

  Produktinformasjon

  Dybde34,5 cm
  Bredde38 cm
  Høyde27,5 cm
  MaterialeEik

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.