Handlekurven din er tom

Servantskap Mari Mari 120 dobbel

Linn Bad

FargeVelg

HåndtakVelg

13 990 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Mari servantskap er et ideelt servantskap for oppbevaring på bad. Med ulike fargevalg på både møbel og håndtak, kan dette designet tilpasses enhver ønsket stil. Dette er en romslig lagringsløsning der det er mulig å legge til skuffeinndelere. Skapets skuffer har innebygd demping, som sikrer myk og lydløs lukking. Designet gir også mulighet for å velge tre ulike farger på håndtaket. Skapet er laget av helfoliert MDF og finnes i flere farger og bredder.

Produktinformasjon

FDV Mari servantskap

Monteringsanvisning servantskap

  Produktinformasjon

  Dybde45,6 cm
  Bredde120 cm
  Høyde57 cm
  MaterialeHelfoliert MDF

  Merknad:

  Servant kjøpes separat.

  Denne modellen kommer m/ 2 skuffer til dobbel servant. Finnes også m/ 2 skuffer til enkel eller m/ 4 skuffer til dobbel servant.

  Vedlikehold:

  Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre vanninntrenging. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett. Møblene tåler ikke å stå i vann. Vær derfor varsom og tørk av, så det ikke blir liggende vann på møbelet over lengre tid. Det er anbefalt å rengjøre med vaskemiddel for husholdningsbruk. Vann og såperester tørkes av umiddelbart. Unngå rengjøringsmiddel med skureeffekt, eller inneholdende løsemiddel som syrer, klorin og ammoniakk.