Handlekurven din er tom

Grønt bad med tilhørende vaskerom

En frisk blågrønn tone (Jotun 5225 Sjøgløtt) gir et behagelig uttrykk
Foto: Kevin Fauske
Tanken med oppussingen i denne eneboligen var å få et nytt og fresht bad, samt bedre hverdagen med et eget vaskerom. Med tydelige ønsker, løsningsorientert samarbeid, samt klare behov og stilvalg klarte Eitra sammen med kunden å skape nettopp dette.


Alle fliser, interiør og materialer kan bestilles gjennom Eitra. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner produktet i nettbutikken.

Hjelp til å pusse opp bad

Eitra ble kontaktet da familien hverken har kunnskapen eller interessen til å sette seg inn i alt man må ha oversikt over til et slikt prosjekt. Når man bygger kjøkken, kan man få bistand til tegninger og materialvalg fra en kjøkkenprodusent - hvorfor finnes ikke noe tilsvarende i baderomsverden, undres kunden. Gjennom nett fant hun Eitra og satt i gang et samarbeid for å finne de beste løsningene for å optimalisere hovedbadet, samt få et funksjonelt vaskerom. Totalentreprenøren Lomundal stod for gjennomføringen.

Hele prosessen har gått veldig fint og strømlinjeformet. Eitra hadde god oversikt over milepælene i prosjektet og hvordan vi burde legge opp planleggingen.

—Stolt eier av nytt bad og vaskerom
Badet har en delikat palett, stort vindu og et deilig badekar. Farge: Jotun 5225 Sjøgløtt
Vaskerommet fra Linn Bad er utformet med en lang brettebenk. Farge: Jotun 6084 Sjøsmaragd
Det store vinduet gir både godt lysinnslipp og en rolig atmosfære fra badekar og dusjen
På kortsiden av vaskerommet er det plassert hyller, høyskap til støvsuger og utslagsvask

Gode, varige løsninger

 

Det viktigste for paret da de skulle pusse opp badet var at det ble fine og varige løsninger. I tillegg var det vesentlig med et praktisk vaskerom.


Stilen på de to rommene harmonerer med hverandre i fargevalg og materialer. På badet er det valgt gode, slitesterke materialer med servantskap i eik fra Linn Bad, terrazzofliser i naturstein på gulv, samt armaturer i krom fra Dornbracht. På vaskerommet er det valgt rimeligere keramiske fliser, men fortsatt med innredning fra Linn Bad og videreført de grønne malte flatene i en dypere tone enn på badet. 


Fra start var paret klare på at de ønsket å bruke farger, men har ellers vært åpne på innspill fra Eitra med tanke på både materialvalg og løsninger. I tillegg til grønt bad var det ønskelig med både dusj og badekar. Ellers foreslo Kamilla ting vi ikke visste vi trengte, f.eks. pent sluk og nisje i dusjen, forteller kunden. Vi er utrolig fornøyd med begge deler. Særlig vaskerommet har revolusjonert hverdagen og skaper bedre orden i hele huset, fortsetter hun. Favorittstedet på badet har blitt badekaret og den en lange, fine brettebenken på vaskerommet.

En nisje i dusjen gir et rent uttrykk og plass til såpe og annet nødvendig utstyr
Innbygget skap i vegg over toalett skaper både atmosfære og praktisk oppbevaring

I likhet med mange andre har paret blitt gladere i, og modigere i bruken av farger. På badet ble det likevel ganske trygge løsninger. Men vi er fornøyde med at baderomsmalingen gjør det mulig å fornye rommene på en rimelig måte, på et eller annet tidspunkt, sier kunden. Sammenlignet med de øvrige kostnadene når man pusser opp bad, er det ganske billig å bruke interiørkonsulent, så det kan anbefales på det varmeste, avslutter hun.