Handlekurven din er tom

Northern | Multifunksjonell inspirasjon

Miljøbilde håndkleholder sort stål. Frame fra Northern. Hengende hatt og tørkle på grønn bakgrunn.

Northern er et norsk selskap. De ble etablert i lokalene til Northern Lighting, som har inspirert med godt design de siste tolv årene. Debutkolleksjonen til Northern viste enkelhet på sitt beste, med skjønnhet og funksjonalitet i fokus. Northern samarbeider med en rekke dyktige designere og er opptatt av talent og fantasi - klare for å skape nye designskatter.

Noen av Northerns dyktige designere; Cecilia X. Zhang, Morten & Jonas og Stine Aas.

Det er der kreative uttrykk møter tradisjonelt håndverk, og hvor blek skjønnhet er kombinert med grove kontraster. Inspirasjoner som disse gir nye retninger for design.

—northern

Som navnet tilsier, er selskapet tydelig inspirert av Norden og dets landskap med vakre fjorder, dramatiske horisonter og klart vann. Northern er kjent for å kombinere dempende farger og materialer med skarpe silhuetter og subtile geometriske former. Resultatet blir deilige stemninger med et elegant preg. Produktene lages med en visjon om å være fleksible og multifunksjonelle.

Miljøbilde knagger. Nest white fra Northern. Samling hengende på hvit vegg.
Miljøbilde håndklestige sort. Nook fra Northern. Stående langs hvit vegg.
Praktiske objekter med et lekent, men dempet design.
En håndklestige i unikt og plassbesparende design.

Designet til Northern gir oss i Eitra energi og inspirasjon. Produktene bidrar til å iscenesette en avslappende stemning, fylt av godt, beroligende design.


Se alle produktene fra Northern samlet her.