Handlekurven din er tom

Skagerak | Gammelt design med moderne vri

Oppbevaringsboks til bad og benk til bad. Cutter box og Cutter bench fra Skagerak. Plassert på mørkt gulv. Nærbilde.

 

Skagerak er et familieeid selskap etablert i 1976. Selskapet eies i dag av Jesper og Vibeke Panduro. Paret er svært opptatt av å beholde visjonen om holdbart design og et ærlig forhold mellom både designere, ansatte og leverandører. I dag samarbeider de med over 30 internasjonale og danske designere.

Vibeke og Jesper Panduro i egen hage, omgitt av design fra Skagerak.

Designfirmaet har sine røtter dypt forankret i skandinavisk design, med lang tradisjon for godt håndverk. Deres design bærer preg av det gamle og tradisjonelle, presentert på moderne og eksperimentelt vis. Alle produktene våre er ment å leve videre i generasjoner - designet med et tidløst uttrykk og kun fra materialer av beste kvalitet, sier Panduro.

Skagerak er kompromissløse når det kommer til kvalitet og identitet. De utfordrer det tradisjonelle håndverket med ny design, og endrer med dette vår oppfatning av tradisjon da de stadig evner å lage nye klassikere. Det er en stor ære og en stor glede å ha kunnet representere Skagerak i Norge i så mange år

—Mari Thrane, Muchi. Norsk agent for Skagerak

For å varme opp et kaldt uttrykk på badet, kan objekter i tre gløde opp atmosfæren og gi liv til et ofte fargekjølig rom. Med et bredt spekter av produkter, tilbyr Skagerak mulighet for å finne noe som passer både ulike stiler og størrelser på baderommet.

Miljøbilde speil i eik. Georg mirror fra Skagerak i sortmalt eik. Lyse vegger og grønn plante ved store vinduer.
Miljøbilde Skagerak krakk i eik på et baderomsgulv i terrazzo og et grønt teppe. Nærbilde ovenfra.
Et klassisk helfigurspeil i sortlakkert eik.
En krakk som enkelt kan klappes sammen.

Skagerak er opptatt av åpenhet rundt produksjon og innkjøp i designindustrien. De har derfor tatt de første skrittene mot en mer gjennomsiktig produksjon. Siden 2016 har selskapet også vært med i B Corp-bevegelsen, som er sertifiserte fordelsselskaper som oppfyller de høyeste standarder for sosiale og miljømessige resultater, ansvarlighet og åpenhet. I tillegg er Skagerak også medlem av, og tildelt en rekke sertifiseringer og avtaler som sikrer god virksomhet i alle ledd. Alt dette kan leses mer om på deres hjemmesider.

 

En av designerne Skagerak samarbeider med er Teruhiro Yanagihara, som har laget TY-serien i porselen. Et fantastisk design fra Japan, som sømløst komplimenterer elementer i treverk.

 

Bidra til en bedre verden for både menneskene og planeten, ved å velge kvalitetssikrede produkter. Eitra har gleden av å ta i bruk flere av produktene, men ikke minst spre en bærekraftig handel videre. Vi synes kombinasjonen mellom naturlige materialer, godt håndverk og rent design er enestående.


Se alle produktene fra Skagerak samlet her.