Handlekurven din er tom

Astro Lighting | God belysning til baderom

John Fearon og James Bassant
Astro Lighting ble grunnlagt av John Fearon og James Bassant. Med en delt interesse for lysdesign startet de selskapet i 1997. Britene tok i bruk ny teknologi og i kombinasjon med et moderne, arkitektonisk utseende ble deres første belysning, Arc, skapt.

Siden vi etablerte Astro, har vi fokusert på mer enn bare økonomiske resultater. Vi vet at investering i de rette menneskene, engasjement i lokalsamfunnene, minimering av miljøpåvirkninger og å støtte forsyningskjeden vår, igjen vil bety at Astro er en bærekraftig virksomhet i mange år fremover.

—ASTRO LIGHTING

Astro Lighting så på strenge våtromsnormer som en mulighet og har i dag skapt et trygt og godt marked. Selskapet har blitt et go-to-merke innen baderomsbelysning. Produktene selges i dag over store deler av verden og er populært blant både privatpersoner og bedrifter som hoteller og lignende.


Zeppo
Versailles
Altea

Elegant enkelhet er et av Astros formål og har i dag et designteam på ti kreative designingeniører som bidrar til å opprettholde virksomhetens visjon. Lek deg med ulike muligheter og skap god atmosfære med belysning fra Astro Lighting.


Se alle produktene til Astro Lighting samlet her.