Handlekurven din er tom

Konseptutvinkling

Det er vesentlig å ta seg god tid til planlegging av nytt bad. Eitra hjelper deg å lande et konsept til ditt bad, med gode og varige løsninger.
Tidlig planlegging av konsept legger et godt grunnlag for videre planlegging og bestilling.
Foto: Eitra

Når vi setter i gang et prosjekt er det viktig å starte med konseptutvikling av det aktuelle badet. Her kartlegger vi kundens behov og eventuelle fremtidige behov. Hvordan fungerer badet i dag og hva opplever kunden å mangle, er viktige spørsmål å stille seg.


Etter å ha planlagt mange bad er Eitra kjent med kunders behov, hva de fleste fokuserer på og hvilke eventuelle feilgrep som blir gjort i starten. Her kan vi diskutere alt fra konkrete romløsninger, til visjoner om hvilken følelse badet skal gi. Sammen finner vi et konsept som passer akkurat deg!


De ulike pakkeløsningene inneholder ulik grad av veiledning her og kan romme alt fra standardiserte forslag til hjemmebefaring og tilpasninger til hver enkelt.

Planlegge bad

Eitra hjelper deg gjerne med planlegging av nytt bad. Vi kan bidra med alt fra fargesetting til 3D visualisering. Her kan du lese mer om ulike pakkeløsninger Eitra tilbyr.


Vi utvikler og designer ditt drømmebad!