Handlekurven din er tom

Planlegge bad

Eitra hjelper deg gjerne med planlegging av nytt bad. Vi kan bidra med alt fra fargesetting til 3D visualisering av ditt drømmebad.
Eitra bistår deg i planleggingen av nytt bad for å finne de beste løsningene tilpasset deg og dine behov.
Foto: kevin fauske

Eitra har god erfaring med oppussing og planlegging av bad – fra bad i små leiligheter, til større planløsninger i hus. Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere, står vi sterkt i planleggingen av et komplett baderom.


Et bad bør være fleksibelt og planløsningen bør være tilpasset ulike situasjoner, både med en voksende eller krympende familie. Uavhengig av om du har et stort eller lite bad, må det kunne brukes på flere måter. Sammen med deg utvikler vi gode ideer og inspirerende løsninger tilpasset ditt bad. Ved god planlegging skaper vi ikke bare et pent bad, men et rom som betyr noe ekstra for menneskene som skal bruke det.


Eventuell oppfølging av prosjekt utover valgt pakkeløsning, kan avtales på timer for å få en så smidig prosess som mulig. For å se materialprøver og gjennomgå detaljer er det også mulig å avtale et møte på vårt kontor i Oslo.


Vi utvikler og designer ditt drømmebad!

Standard pakke

3500,-


  • 1-2 plantegninger med møbleringsplan
  • Belysningsplan
  • Produkt- og møbelvalg
  • 3D visualisering
  • Komplett tilbud og bestilling

For deg som har en idé om hva du er på jakt etter, men ønsker å få innspill for å sikre gode løsninger og visualisering av badet.

utvidet pakke

7500,-

Standard pakke +
  • Konseptutvikling med 2-4 moodboards med inspirasjon til farge- og materialvalg
  • Design av spesialløsninger
For deg som ønsker å finne den ideelle løsningen for ditt bad og har behov for innspill til gode tilpassede løsninger og visualisering av badet. 

fullstendig pakke

12500,-

Utvidet pakke +
  • Møte hos kunde (i Oslo)
  • Oppfølging av prosjekt og koordinering med entreprenør i opptil to timer
For deg som ønsker å skape en tydelig idé, konkretisere behov tilpasse stil, og se materialprøver. Vi følger også opp prosjektet i samråd med entreprenør, så du slipper å være mellomledd og huske på detaljer.

Eitra lager tydelig dokumentasjon på alt som er utarbeidet. Kunden får et samlet dokument med alt fra moodboard med produktbeskrivelser, plantegning med mål og beskrivelse, samt 3D visualisering fra ulike vinkler.


Eksempel på deler av et av Eitras prosjekter.


Les gjerne mer om våre tjenester i pakkeløsningene som konseptutvikling og 3D visualisering i toppmenyen under Planlegge bad.

Eitra har god erfaring med oppussing og planlegging av bad – fra bad i små leiligheter, til større planløsninger i hus. Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere, står vi sterkt i planleggingen av et komplett baderom. Med innsikt i våtromsnormen og krav til et baderom, kan vi, i kombinasjon med kompetanse om trender og et praktisk og estetisk syn, finne de beste løsningene for ditt bad.

Eitra leverer komplette interiørløsninger fra idé til ferdigstillelse. Vi gleder oss til å høre fra deg for å  bli kjent med deg og ditt prosjekt!