Handlekurven din er tom

 Ny lansering | Linn Bad 2021

Hvert år lanserer Linn Bad nye modeller, eller farger i sin kolleksjon. 2021 starter med friskt mot, nye trender og et svært godt sortiment. Linn Bad lever opp til forventningene, lytter til kundenes ønsker og behov, samt er bevisst på både god produksjon og holdbare produkter. Se Linn Bad sin nye lansering for 2021 her!

Ta også gjerne kontakt med en av Eitras dyktige ansatte for veiledning eller spørsmål.

Linn Bad Mari sort matt

Mari er en stilren og lekker modell som har vært trofast hos Linn Bad i mange år. Nå er modellen lansert med sort matt finish og med tilhørende sorte håndtak. Bildet over viser Mari sort matt i kombinasjon med eikespiler på vegg - en uslåelig kombinasjon! 


Se alle farger og bredder til Mari her.

Me vil møte markedet og kundane best mogleg. Trendar, samt tilbakemeldingar og ynkjer frå kundar er difor svært viktig.
Me har i dag ein god grunnkolleksjon og valde å utvide farge- og materialsortimentet, fremfor å lansere nye modellar. Me er også stolte over å kunne introdusere nye spennende servanter og speil i år.

—André b. grønningen, produktutvikler linn bad

Linn Bad Emma

Modellen Emma har vært et sikkert valg de siste årene. Emma Isbre har vært spesielt populær. Nå er Emma Eik og Emma Sort med eikehåndtak lansert. Dette er to vakre modeller, med tydelige referanser til årets trender. Det gode grepet beholdes, men i ny drakt. Vi digger det!


Les også om trender på bad 2021 her!

Linn Bad Ingrid sort

Linn Bad Ingrid er en av de bestselgende modellene på markedet. Med stilrene håndtak i sort eller krom er dette et estetisk enkelt og lekkert møbel som kan tilpasses mange stiler. Nå kommer Linn Bad Ingrid i sort matt. 


I tillegg får du tak i en elegant servant i glass. Denne passer til alle modeller fra Linn Bad, men vi synes den er ekstra flott i kombinasjon med Ingrid.

En lekker servant i sort glass som kan kombineres med alle servantskap fra Linn Bad.

Linn Bad Selma 160

I 2020 lanserte Linn Bad den eksklusive modellen Selma. Dette designet tok markedet med storm. I år har de utvidet de flotte eikestavene til et møbel på 160 cm. En sikker vinner for deg med god plass!


Modellen kommer nå i breddene 80, 100, 120 og 160 cm - med enkel eller dobbel skuff.  Se hele utvalget av Selma her.

Servanter

Som nevnt over har Linn Bad lansert nye servanter, deriblant VALE - en servant i glass. Denne kommer i både sort matt og hvit matt. I tillegg har de lansert både en ny toppmontert servant i tynn porselen og en underlimt servant i Corian.


Kartell er et samarbeid mellom Linn Bad og Laufen og er en elegant og stilren toppmontert servant som passer alle modeller fra Linn Bad. Den er produsert i en tynnere og nøyaktig porselen - som betyr lettere produkt og mindre svinn. Det er bra for miljøet!


Eir underlimte servant i Corian produseres i Vik i Sogn. Den både settes sammen og slipes for hånd. Corian er et slitesterkt materiale med en flott matt finish. Materialet er også gjennomfarget, som gjør det enkelt å slipe ned med slipepapir etter behov.

Miljøbilde Linn Bad servantskap Selma eikestav nærbilde Corian med EIR servant.
Kartell toppmontert servant i porselen passer alle Linn Bads modeller
Eir underlimte servant i corian i kombinasjon med Selma eikestaver 160

Ta kontakt med Eitra

Skal du pusse opp badet og er usikker på hvilke steg du må huske på?

Ta gjerne kontakt med Eitra for en uforpliktende prat. Vi kan komme med innspill, ideer og råd knyttet til interiør og gode løsninger.

 

Les også våre beste tips til oppstart, planlegging og krav underveis og ved ferdigstillelse her.

Snakk med vår daglige leder i Eitra, Kamilla Eide.
Planlegging av farger, planløsning og materialer.