Handlekurven din er tom

Badematte i tre Dania mat

Skagerak Denmark

2 195 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Dania mat er et design av Skagerak Design og er en myk baderomsmatte som passer mange hjem. Trå på en badematte i tre, fremfor våte, glatte fliser etter en dusj eller et bad. En enkelt, men nyttig design som kan heve opplevelsen på badet. Platene er plassert på to tverrstenger som løfter platene for at vann kan renne gjennom. Platene er laget av teak og tverrstengene er av rustfritt stål.

Produktinformasjon

  Produktinformasjon

  Dybde41 cm
  Bredde58,5 cm
  Høyde2,5 cm
  MaterialeTeak og rustfritt stål

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Teak er en tung, hard og solid type tre. Det høye innholdet av naturlige oljer gjør det svært motstandsdyktig, og det er derfor et godt valg for husholdningsartikler og møbler.

  Når treverket er ubehandlet, vil overflaten endre farge over tid og til slutt bli en vakker sølvfarget grå. For å vedlikeholde ubehandlet trevirke, er det en god idé å bruke sandpapir (korn 120-150) en eller to ganger i året. Bruk regelmessig rengjøringsmiddel for tre ved regelmessig rengjøring.