Handlekurven din er tom

Neglebørste Nail brush w/string

Iris Hantverk

169 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

Nail Brush w/string er en neglebøste med et hendig snøre for hengende oppbevaring i dusjen. Ved rengjøring av hender og negler kreves en bust som ikke er for stiv. Hvit fiber rengjør på en skånsom måte og etterlater huden ren og myk. Børsten er laget av oljet eik og hvit fiber.

Produktinformasjon

La neglebørsten ligge fremme som et dekorativt element ved servanten eller i dusjen.

  Produktinformasjon

  Dybde4 cm
  Bredde10 cm
  Høyde3 cm
  MaterialeOljet eik og hvit fiber

  Vedlikehold:

  Med litt enkel pleie eldes børstene vakkert. Rengjør børstene med vaskemiddel og varmt vann. La dem tørke med børstebåndene vendt nedover, og olje treverket av og til. Iris Hantverk anbefaler matolje eller kokt kaldpresset linfrøolje som påføres med en klut. Hvis linolje brukes, sørg for å suge duken i vann slik at den ikke risikerer å antenne. La oljen tørke grundig før bruk.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!