Handlekurven din er tom

Kroppsbørste Bath brush wo/handle

Iris Hantverk

199 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

Bath Brush wo/handle er en badebørste i klassisk design og godt grep. En perfekt børste for robust hud. Med god oval form ligger børsten godt i hånden. Tistel fungerer ypperlig i badebørster, da det både er mykt og slitesterkt. Hestehår gir en bedre skrubbeffekt. Laget av oljet eik, tistel og hestehår.

Produktinformasjon

La børsten tørke når den står på hodet, slik at vannet transporteres bort fra treverket som er mer følsomt for fuktighet.

  Produktinformasjon

  Dybde6 cm
  Bredde16 cm
  Høyde4 cm
  MaterialeOljet eik, tistel og hestehår

  Vedlikehold:

  Med litt enkel pleie eldes børstene vakkert. Rengjør børstene med vaskemiddel og varmt vann. La dem tørke med børstebåndene vendt nedover, og olje treverket av og til. Iris Hantverk anbefaler matolje eller kokt kaldpresset linfrøolje som påføres med en klut. Hvis linolje brukes, sørg for å suge duken i vann slik at den ikke risikerer å antenne. La oljen tørke grundig før bruk.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!