Handlekurven din er tom

Speilskap med stikkontakt Hilde

Linn Bad

BreddeVelg

5 730 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Hilde er et funksjonelt speilskap i enkelt design. Et enkelt speilskap med stikkontakt og overlys i LED. Med speilskapets subtile design, glir det enkelt inn i enhver stil. Velg et speilskap for bedre plassutnyttelse på badet. Speilskapet kommer i ulike bredder, med to eller tre skapdører. Sideveggene er laget av helfoliert MDF og kommer i en klassisk baderomsfarge - hvit matt.

Produktinformasjon

FDV Hilde speilskap

Spikerslag og el-uttak speilskap

Monteringsanvisning Hilde speilskap

  Produktinformasjon

  Bredde60 cm
  Dybde18 cm
  Høyde84 cm
  Fargetemperatur3045 – 3220 K
  LyskildeIntegrert LED
  Pære inkludertJa
  DimmbarNei
  Effekt15 W
  Kabellengde1 m
  Diametercm
  IP-gradIP44
  MaterialeMDF

  Produktinformasjon:

  • Speildører har speil på begge sider og består av 2 x 3 mm glassplater dekket med speilcoating og produsert etter gjeldende EU sertifisering.

  •  Topp, bunn og sider er 16 mm heilfoliert MDF for å hindre at vann trenger inn. Folie består av fleksibel PVC folie produsert etter EN 622-5.

  Vedlikehold:

  Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre vanninntrenging. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett. Møblene tåler ikke å stå i vann. Vær derfor varsom og tørk av, så det ikke blir liggende vann på møbelet over lengre tid. Det er anbefalt å rengjøre med vaskemiddel for husholdningsbruk. Vann og såperester tørkes av umiddelbart. Unngå rengjøringsmiddel med skureeffekt, eller inneholdende løsemiddel som syrer, klorin og ammoniakk.