Handlekurven din er tom

Håndklestige i tre

Nomad ladder

Skagerak Denmark

4,495 kr

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Nomad ladder er designet av Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen, og er en avslappet og fleksibel håndklestige i tre fra Skagerak. Den lener seg varsomt mot veggen og skaper en interessant oppbevaringsmulighet. De ulike delene er festet i hverandre uten forstyrrende elementer i andre materialer, som gir oppbevaringen et elegant og ryddig uttrykk. Håndklestigen er laget av ubehandlet eik og kommer med fire avtakbare kroker i metall. Hyller og bokser er også tilgjengelig.

Produktinformasjon

Lek deg med ulike uttrykk og varier tilbehøret enkelt etter behov.

  Produktinformasjon

  Inkludert4 metallkroker
  Dybde3,5 cm
  Bredde55 cm
  Høyde194 cm
  MaterialeEik

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.