Handlekurven din er tom

Trefat Nomad shelf

Skagerak Denmark

DybdeVelg

519 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Nomad shelf er designet av Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen, og er en åpen hylleløsning til Nomad-serien. Designet er, som resten av serien, avslappet og fleksibelt og gir rom for å eksperimentere med løsninger etter behov. Den lener seg uanstrengt mot veggen og kan enkelt omplasseres for en ny vri. Hyllen er laget av ubehandlet eik og kommer i to størrelser.

Produktinformasjon

Lek deg med ulike uttrykk og varier enkelt tilbehøret etter behov.

  Produktinformasjon

  Dybde19 cm
  Bredde51,5 cm
  Høyde2,5 cm
  MaterialeEik

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.