Handlekurven din er tom

Hylle til bad Shelf

Frama

BreddeVelg

FargeVelg

1 670 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Leveringstid 4-7 virkedager

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Shelf natural er en Frama hylle redesignet av ikoniske hyllesystemer fra 50-tallet. Dagens versjon har et enkelt og minimalistisk design og er en godt egnet hylle til badet for dekorativt tilbehør og små eiendeler. Med slanke, lette beslag som kommer i forskjellige farger, og hyller i ulike lengder, er det enkelt å tilpasse hyllen til ditt bad. Hyllen er i eik og beslagene kommer i sort pulverlakkert stål og stål.

Produktinformasjon

Lek deg med mulighetene ved å kombinere hyller i ulike størrelser på baderomsveggen.

  Produktinformasjon

  Dybde20 cm
  Bredde40 cm
  Høyde1,6 cm
  MaterialeEik og stål

  Vedlikehold:

  Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikeveden til et trygt valg for interiør av høy kvalitet.

  Eikekjernen inneholder en høy grad av garvesyre, som fungerer som en naturlig impregnering, noe som gjør at eiken står spesielt godt mot råte i fuktige miljøer. Noen ganger forekommer utfelling fra den naturlige prosessen når garvesyren i treverk transporteres gjennom fiberen som veldig fine, rustfargede partikler. Hvis vasken, fliser eller badekaret ditt blir misfarget: bruk natron på en sitron som er skåret i to, tilsett vann. Og skrubb!

  Siden treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje. Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.