Handlekurven din er tom

Frittstående badekar 163 Vienna

Interform

Farge InterformVelg

35 590 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Bestillingsvare med ca 1-2 ukers leveringstid

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Vienna er et lekkert frittstående badekar, designet av norske Interform. Det ovale designet skaper et mykt og moderne uttrykk. Både form og ulike farger gjør dette karet til et blikkfang. Kommer med klikkventil og justerbare ben. Hvert produkt er unikt da det håndlages/pusses for hånd. Variasjoner vil forekomme på modeller i farget utførelse (svart og grå) hvor pigment er tilsatt steinblandingen. Kommer i sort, grå og hvit.

Produktinformasjon

Brukerveiledning-FDV-badekar-Viena

Interform teknisk info og materialer

Maaltegning Viena

Velg et frittstående badekar for en luksuriøs finish.

  Produktinformasjon

  Vekt140 kg
  Volum290 liter
  Dybde45 cm
  Bredde163 x 85 cm
  Høyde64 cm
  MaterialeKompositt

  Vedlikehold:

  Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Bruk ikke midler med alkohol, løsemiddler eller slipemidler, stålull eller andre redskaper som riper.
  For renhold av de frittstående badekarene som er produsert i solid surface anbefaler vi vann med litt Zalo. Ikke bruk midler med alkohol eller grove slipemidler, stålull eller andre redskaper som lager riper. For vanskelige flekker bruk svamp som medfølger badekaret. NB! Ikke bruk hårfarge, oljer eller fargebad som kan sette farge i karets overflate.

  Solid Surface:

  Solid Surface er et komposittmateriale med helt unike egenskaper. Den massive blandingen, som består av mineraler og akryl, er slitesterk og svært holdbar. Dette er stabile, tunge badekar som holder lenge på varmen. Leveres med klikkventil i samme utførelse som badekaret. Dette, kombinert med den silkemyke, matte overflaten gir badekarene et elegant og eksklusivt utseende.