Handlekurven din er tom

Badekar kompositt Saga Back To Wall

Interform

Farge InterformVelg

46 990 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Bestillingsvare med ca 1-2 ukers leveringstid

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Saga er et stilrent back to wall badekar designet av norske Interform. Den ergonomiske utformingen gjør det svært behagelig å sitte i. Det er god plass for å montere armatur på badekaret. Leveres med klikkventil og justerbare ben. Badekaret er i sort matt eller hvit matt farge, og produseres i kompositt.

Produktinformasjon

Brukerveiledning-FDV-badekar-Saga

Interform teknisk info og materialer

Maaltegning Saga

  Produktinformasjon

  Vekt180 kg
  Volum250 liter
  Dybde47 cm
  Bredde165 x 80 cm
  Høyde59 cm
  MaterialeKompositt

  Vedlikehold:

  Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Bruk ikke midler med alkohol, løsemiddler eller slipemidler, stålull eller andre redskaper som riper.
  For renhold av de frittstående badekarene som er produsert i solid surface anbefaler vi vann med litt Zalo. Ikke bruk midler med alkohol eller grove slipemidler, stålull eller andre redskaper som lager riper. For vanskelige flekker bruk svamp som medfølger badekaret. NB! Ikke bruk hårfarge, oljer eller fargebad som kan sette farge i karets overflate.

  Solid Surface:

  Solid Surface er et komposittmateriale med helt unike egenskaper. Den massive blandingen, som består av mineraler og akryl, er slitesterk og svært holdbar. Dette er stabile, tunge badekar som holder lenge på varmen. Leveres med klikkventil i samme utførelse som badekaret. Dette silkemyke, matte badekaret gir badet ditt et elegant og eksklusivt utseende.