Handlekurven din er tom

Frittstående badekar kompositt iTub

Interform

36 390 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Bestillingsvare med ca 1-2 ukers leveringstid

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

iTub er et frittstående badekar designet av norske Interform. Badekaret er stilrent og moderne, og gir en badeopplevelse for alle sanser. Leveres i hvit matt kompositt, med klikkventil i samme utførelse som badekaret, diskrèt slisse-overløp og justerbare ben.

Produktinformasjon

Brukerveiledning-FDV-badekar-iTub

Interform teknisk info og materialer

Maaltegning iTub

Plasser et frittstående badekar midt i rommet for god romfølelse.

  Produktinformasjon

  Vekt170 kg
  Volum380 liter
  Dybde54 cm
  Bredde170 x 75 cm
  Høyde67 cm
  MaterialeKompositt

  Vedlikehold:

  Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Bruk ikke midler med alkohol, løsemiddler eller slipemidler, stålull eller andre redskaper som riper.
  For renhold av de frittstående badekarene som er produsert i solid surface anbefaler vi vann med litt Zalo. Ikke bruk midler med alkohol eller grove slipemidler, stålull eller andre redskaper som lager riper. For vanskelige flekker bruk svamp som medfølger badekaret. NB! Ikke bruk hårfarge, oljer eller fargebad som kan sette farge i karets overflate.

  Solid Surface:

  Solid Surface er et komposittmateriale med helt unike egenskaper. Den massive blandingen, som består av mineraler og akryl, er slitesterk og svært holdbar. Dette er stabile, tunge badekar som holder lenge på varmen. Leveres med klikkventil i samme utførelse som badekaret. Dette, kombinert med den silkemyke, matte overflaten gir badekarene et elegant og eksklusivt utseende.