Handlekurven din er tom

Innebygd massasjekar Idun

Interform

Badekar breddeVelg

BadekarpakkerVelg

Badekar PanelVelg

9 590 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Bestillingsvare med ca 1-2 ukers leveringstid

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Idun er et badekar designet av norske Interform. Designet er enkelt og pent, med mulighet for å bygges inn. Dette gir rom for utallige stilvariasjoner, da du selv kan velge flis og materiale. Badekaret et laget av hvit akryl, med klikkventil u/overløp og justerbare ben.

Produktinformasjon

Brukerveiledning-FDV-badekar-2020

Interform teknisk info og materialer

Maaltegning Idun 170

Maaltegning Idun 150

Maaltegning Idun 160

Ta kontakt for valg av farge på panel.

  Produktinformasjon

  Vekt50 kg
  Volum155 liter
  Dybde41 cm
  Bredde150 x 70 cm
  Høyde62 cm
  MaterialeAkryl

  Vedlikehold:

  Alle massasjekar er selvdrenerende. Vannet blir ikke stående i rørene og du unngår oppblomstring av bakterier. Med riktig rengjøring av karet vil du ha glede av det i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Bruk ikke midler med alkohol, løsemiddler eller slipemidler, stålull eller andre redskaper som riper.

  Ozonator:

  Å benytte ozon til rensing av ditt massasjekar er miljøvennlig. Derfor har vi inkludert ozonator som standard utstyr på alle våre massasjekar utstyrt med vannmassasje. Ozonator er et skjult innebygd rensesystem som renser vannet automatisk og reduserer behovet for bruk av kjemikalier. Den er mer effektiv og dreper bakterier betydelig hurtigere enn kjemikalier.

  Ozon påvirker ikke pH-verdien i vannet og har heller ingen negativ effekt på huden da den hverken irriterer eller tørker ut. Et massasjekar utstyrt med ozonator forenkler den daglige rengjøringen da ozon bryter ned oksidanter i oljer og såpe og dermed etterlater mindre såperestkanter.