Handlekurven din er tom

Frittstående badekar Copenhagen

Interform

33 290 kr

Merk! Frakt tilkommer ved bestillingsvarer

Bestillingsvare med ca 1-2 ukers leveringstid

Ta kontakt via skjema for ønske om leveringsdato

Fri frakt på kjøp over kr 1500

5 års garanti ved produksjonsfeil

Copenhagen er et badekar designet av norske Interform. Dette er et lekkert frittstående designbadekar som pryder rommet. Karets form er innbydende, moderne og tidløst. Det er godt å ligge i og holder godt på varmen. Leveres i hvit matt kompositt, med klikkventil i samme utførelse som badekaret.

Produktinformasjon

Brukerveiledning-FDV-badekar-Copenhagen

Interform teknisk info og materialer

Maaltegning Copenhagen

Et frittstående badekar gir et eksklusivt uttrykk på badet.

  Produktinformasjon

  Volum210 liter
  Vekt120 kg
  Dybde47 cm
  Bredde180 x 82 cm
  Høyde59 cm
  MaterialeKompositt, hvit matt

  Vedlikehold:

  Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Bruk ikke midler med alkohol, løsemiddler eller slipemidler, stålull eller andre redskaper som riper.
  For renhold av de frittstående badekarene som er produsert i solid surface anbefaler vi vann med litt Zalo. Ikke bruk midler med alkohol eller grove slipemidler, stålull eller andre redskaper som lager riper. For vanskelige flekker bruk svamp som medfølger badekaret. NB! Ikke bruk hårfarge, oljer eller fargebad som kan sette farge i karets overflate.

  Solid Surface:

  Solid Surface er et komposittmateriale med helt unike egenskaper. Den massive blandingen, som består av mineraler og akryl, er slitesterk og svært holdbar. Dette er stabile, tunge badekar som holder lenge på varmen. Leveres med klikkventil i samme utførelse som badekaret. Dette, kombinert med den silkemyke, matte overflaten gir badekarene et elegant og eksklusivt utseende.