Handlekurven din er tom

Baderomstrender 2021

Vi har lagt et annerledes år bak oss og trer inn i 2021 med nytenking og større bevissthet rundt egne liv. Verden gjennomgår globale klimaendringer og dette påvirket selvsagt også trendbildet. Trendene vil vare lenger og nærmest bli tendenser i tiden. Noe har allerede vist seg i interiørverdenen, mens annet er et direkte resultat av året som har gått. Pandemien har gitt oss et nytt perspektiv for trender på bad 2021 - nærhet, håp, fantasi og gjenbruk står sentralt.

Skal du pusse opp, eller er på jakt etter inspirasjon? Se de nyeste trendene her! Ta også gjerne kontakt med en av Eitras dyktige ansatte for veiledning eller spørsmål.


Internasjonale tendenser har trådt frem i forbindelse med isolasjon, sosial nedstenging og nedstenging. Lokale produksjonsprosesser og nye løsninger gir positive muligheter for omstrukturering av livet og samfunnet vårt fremover. Vi står overfor en tid med stort fokus på naturlig design, men også kontroversiell og motstridende design.

Myke former og duse toner

Forskjellige materialer, teksturer og eldre håndverkstradisjon blir mer fremtredende og inspirerer interiørbildet. Sarte pasteller, blåtoner og rosa vises i designet. Formene er gjerne myke og sklir inn i hverandre. Resultatet er former og farger som lar oss drømme oss bort og fremfaller gode assosiasjoner.

Fantastiske spaløsninger som får deg til å glemme en travel hverdag. Se produkter fra Dornbracht eller ta kontakt for en uforpliktende prat om løsninger.
Klare farger og usynlige overganger.

Velvære og organiske materialer

Velvære har blitt viktigere enn materialisme og erfaringer er viktigere enn forbruk. Vi er mer bevisste egen hverdag og erstatter høyt forbruk med få, kuraterte objekter med gode og nyttige formål. Det er en bølge av nye, organiske materialer og former. Mørke farger i kombinasjon med det naturlige står i fokus her.

Miljøbilde Linn Bad servantskap Mari sort matt 120 cm dbl Vange og Mari høyskap 40.
Den nye kolleksjonen til Linn Bad er helt strålende og henger absolutt med i trendbildet!
En organisk håndlaget form av tre.

Kontrast mellom materialer og farger

Som en konsekvens av globaliseringen og klima, ønsker vi å tilhøre og søke større tilkobling til våre røtter. Vi ønsker å  vokse frem en ny, bedre verden, basert på det beste av våre tradisjoner og alle folkeslag. Dette gjenspeiles i kontrastene mellom materialer og farger med sterk visuell innvirkning. 

Lekre servanter laget av resirkulert tre i flere ulike modeller fra Woodio.
En tradisjonell håndkleholder med et moderne og unikt mønster.
Fantastiske farger og mønter fra trebitene i servantene til Woodio.

Ærlig og god produksjon

De yngre generasjonene presser på resten av oss til å møte fakta og gjøre det rette. Men for å gjøre det må vi forstå hva som er riktig. Vi må vite hva den faktiske sannheten er. Vi ønsker det naturlige og ekte. Materialene skal være fra naturen og produksjonen skal være både gjennomsiktig og redelig. Det er ikke lenger rom for manipulasjon.

Linn Bad er en norsk produsent med lokal produksjon i Vik i Sogn.
Iris Hantverk har funksjonelle badebørster, håndlaget av svaksynte i Sverige.
Kristina Dam har flotte produkter, laget i naturlige materialer som tre og keramikk.

Vi har en utfordrende, men også spennende tid i møte! Det finnes mange nye muligheter i det kommende året. 


Skal du pusse opp badet og er usikker på hvilke steg du må huske på?

Ta gjerne kontakt med Eitra. Vi kan komme med innspill, ideer og råd knyttet til interiør og gode løsninger.

Snakk med vår daglige leder i Eitra, Kamilla Eide.
Planlegging av planløsning, farger og materialer.