Handlekurven din er tom

Mørkt bad til inspirasjon og harmoni med naturen

Miljøbilde grått baderomsinteriør og vegger. Sort blandebatteri til servant og dusjarmatur. Mørkt bad med rundt speil.
Her er både fliser og farger gjennomtenkt for å speile skogens spill og naturens taktile overflater. Ingrid servantskap og høyskap i grå matt, med sorte håndtak. 
Alt er tilrettelagt for avslapning på et bad i harmoni med naturlige omgivelser. Vindusflater fra gulv til tak gir et naturlig lys og skaper en enda større romfølelse i et allerede stort bad. Har du ikke naturlig lys eller flott utsikt fra badet, kan du likevel ta i bruk tipsene for et mørkt bad til inspirasjon. Skap din egen sanselige oase ved bruk av mørke farger.

Fargevalg

Et mørkt bad behøver ikke entydig kjennes stramt og hardt. Ved å velge gråtoner, mykner atmosfæren og glir elegant over i landskapet utenfor. Ton-i-ton oppleves behagelig og du kan enkelt leke deg med ulike teksturer uten at det virker rotete eller kaotisk. Har du ikke store vinduer, er materialene også en ekstra viktig komponent.

Materialvalg

Ved å tilføre elementer i naturlige materialer, vil interiøret oppleves mer levende. Gulv og dusj er her med fordel flislagt i stein, for en behagelig og sanselig opplevelse. Naturstein er godt å trå på, og gir en følelse av å være i ett med naturen. Detaljer i tre og bomull vil tilføre en ekstra dimensjon til opplevelsen av et livlig, men nedtonet og naturlig interiør. Velg her også farger som harmonerer, for et helhetlig mørkt bad.Miljøbilde badehåndklær bomull. Big waffle towel and blanket i grå fra The Organic Company. Hengende på vegg utendørs.
Et delikat utvalg av produkter i ulike teksturer, materialer og former.

Overflater

Det første mange tenker på ved valg av overflater på bad, er rengjøring. Overflatens taktile følelse og tekstur er vel så viktig for opplevelsen av velvære, og trenger ikke gå på bekostning av vedlikehold. Et servantskap med matt overflate gir en luksuriøs touch. I kombinasjon med glass skaper dette et fantastisk spill i struktur og overflate.


Baderomsserien Ingrid fra Linn Bad leverer baderomsmøbler i behagelige fargetoner. Her kan du se hele sortimentet av baderomsmøbler fra Linn Bad.