Handlekurven din er tom

Frama Stable House | Inspirasjon til bad i original minimalisme

Fargene brukt på badet tas igjen i interiøret på soverommet.
Foto: Erik Lefvander
En av de få gjenværende villaene i København er en omgjort gammel stall. I 2019 fullførte Frama Studio prosjektet. Resultatet ble et lyst og enkelt hjem, med varme, skreddersydde detaljer – en signatur i Framas prosjekter. Her får du inspirasjon til bad i minimalistiske omgivelser.

Ved soverommet finnes et originalt og diskret bad, i villaens gjennomgående stil. Badet er ikke større enn i underkant av 10 kvm, men oppleves romslig ved å ha flere glassvegger mot det subtile og harmoniske soverommet. Det skapes også en illusjon om god plass, ved at badekaret er frittstående. For en effektiv utnyttelse av arealet, er den vegghengte dusjen plassert i samme sone som badekaret.


Detaljer i messing og tre tilfører varme til rommet.
Med få objekter stående fremme, forsterkes følelsen av renhet og ro.

Ved å kombinere terrazzo med andre flater, skapes balanse og dempede rammer for atmosfæren. Det lyse arealet får også en varm og organisk kontrast gjennom bjelker og karmer i tre. Terrazzo er en blanding av sement og stein, som de siste årene har blitt et populært virkemiddel for å skape et spennende, diskret spill i interiøret. Her oppleves uttrykket som rolig, gjennom duse stener i beige- og gråtoner og er en deilig inspirasjon til bad.

Gjennomgående detaljer i messing skaper helhet i rommet.

Badet er inndelt i to seksjoner for å unngå sjenerende innsyn til toalettet. Et harmonisk bad tilført mye særpreg og originalitet.


Se hele sortimentet til Frama her!