Handlekurven din er tom

Frama Studio Store | Enkel baderomsinspirasjon på stort bad

Deilig atmosfære i Frama Apartment Store i København.
Foto: Maureen M. Evans
Frama Studio Store i København har innredet et gammelt apotek som en fantastisk leilighet, inndelt i behagelige soner. Dette badeværelset er et område for avslapping, tilstedeværelse og kvalitet - et stort bad til renselse av kropp og sjel. Framas grunnlegger og kreative direktør, Niels Strøyer Christophersen, har utformet dette badet med velvære i fokus. Dette er et av hans grunnprinsipp for en enkel, god livsstil.

Ved å plassere velværesonen i et åpent landskap, oppleves det som et stort bad. Det blir også i større grad som en del av hjemmet, fremfor et eget avlukke i tradisjonell inndeling.

 

Med overflater i tre, betong og maling, oppleves også rommet mindre sterilt og blender godt inn med resten av leiligheten.

Praktisk speilhylle som kan plasseres både horisontalt og vertikalt.
Håndblåste glassbeholdere med såpe i deilig duft.

Ulik materialitet skaper et spennende og avslappende rom. Her med detaljer i sort pulverlakkert stål og håndblåste glassbeholdere, mot varme treoverflater og myke tekstiler.

En praktisk krakk som kan brukes som både sittemøbel og avlastningsbord.
Ikonisk vegghengt armatur med iøyefallende detaljer.
Foto: Michael Rygaard

Velværeproduktene bidrar til et rent og naturlig preg, og underbygger designets gjennomførte konsept om ærlighet og kvalitet.


Se hele sortimentet til Frama her!