Handlekurven din er tom

Camilla Pihl bad | Baderomsinspirasjon fra C P Magazine

Badet til en av jentene bak Camilla Pihl Magazine.
Foto: Camilla Pihl Magazine

Camilla Pihl Magazine har lenge vært en inspirasjonskilde for luksuriøse produkter, kvalitet, velvære og avslapning. I samarbeid med Eitra har magasinet samlet sine favoritter for å gi baderomsinspirasjon og enkle tips til bad.

Baderomsinspo for hverdagsluksus og egentid

Camilla Pihl Magazine er opptatt av å gjøre hverdagen mer behagelig og muligheten til å nyte litt egentid. Badet er et rom som kanskje brukes enda mer om høsten - et deilig bad med en god bok eller podcast på ørene er å foretrekke på kalde høstkvelder.


Det er ikke så mye som skal til for å gi et lite løft til badet. Teamet bak Camilla Pihl Magazine har funnet baderomsinspirasjon i Eitras univers og fusjonert med sitt eget. Dette har resultert i et delikat resultat, deilig atmosfære og en god dose hverdagsluksus - et skikkelig Camilla Pihl bad!

Vi synes det ble så fint! Eitra er en samleside for produkter av god design til badet. Hvis du er opptatt av god kvalitet, design og bærekraft er Eitra riktig plattform, enten du skal finne småprodukter eller totalrenovere badet ditt. Eitra har de fineste tingene til baderommet!

— Camilla Pihl magazine

En krakk eller sidebord gir rom for å designe med lekre produkter i tillegg til å enkelt kunne flyttes rundt.
Foto: Camilla Pihl Magazine
Legg til en grønn plante eller kvast for å myke opp designet og tilføre interiøret enda mer liv.
Foto: Camilla Pihl Magazine
Platå, Tulip såpe og Wooden Sphere gir et varmt uttrykk.
Foto: Camilla Pihl Magazine
Setomono cup set gir et mer minimalistisk preg.
Foto: Camilla Pihl Magazine

Materialmiks


Et av produktene teamet falt for var Adam Stool. Denne passer perfekt som sidebord ved badekaret og rommer både magasiner, kroppsbørster og oppbevaring - både praktisk og lekkert! En blanding av stål mot tre, grønne detaljer og hardt mot mykt skaper en deilig atmosfære og et eksklusivt preg.


Her ser jentene for seg å slappe av på baderomsgulvet med tente lys og drømme seg bort i spennende interiør og godt lesestoff. 

Ved å ta i bruk Wooden Sphere fra Kristina Dam er det enkelt å lage en liten spaseksjon med deilig badesalt og en god skrubb. En pimpsten passer perfekt til tørre føtter og en kroppsbørste med håndtak gjør det lekende lett å skrubbe alle deler av kroppen på egenhånd. Sett på deilig musikk og nyt noen minutter for deg selv!

Skal du pusse opp badet og er usikker på hvilke steg du må huske på?

Ta gjerne kontakt med Eitra. Vi kan komme med innspill, ideer og råd knyttet til interiør og gode løsninger.

Snakk med vår daglige leder i Eitra, Kamilla Eide.
Planlegging av planløsning, farger og materialer.