Handlekurven din er tom

Woodio | Toppmonterte servanter i bærekraftig materiale

Miljøbilde toppmontert servant Soft40 table top fra Woodio. Helsort interiør.
Alle servanter er laget i biter av massivtrekompositt - et bærekraftig og godt design.
Woodio er et finsk selskap med oppstart i 2016. Deres visjon er å revolusjonere badet gjennom deres materialteknologi og miljødesign. Deres signaturmateriale er verdens første 100% vanntette massivtrekompositt, med et minimalt karbonavtrykk. 

Som et miljødesignfirma ønsker Woodio å løfte diskusjoner rundt temaer som har innvirkning på jordas velvære. En servant med denne teknologien har 80% mindre Global Warming Potential (GWP), sammenlignet med et keramisk servant i tilsvarende størrelse. Woodio fokuserer på biobaserte og resirkulerte råvarer i sine produkter. Omtrent 80% av produktinnholdet er lokalt hentet trevirke. Disse servantene er lette i vekt, samt svært slagfast med tanke på slitasje. Som om ikke det var nok, er servantene også vedlikeholdsfrie og enkle å rengjøre.

Fantastiske farger for et unikt bad!

Vi står for bærekraftige valg gjennom hele produksjonsprosessen - fra selve materialet til produksjon, langsiktig bruk og deponering.

—woodio
Core Collection
Northern Element

Woodio ønsker å tilby en løsning som er mindre belastende for miljøet og endre måten verden tenker på baderom på. i 2020 endret Woodio kolleksjonen sin til Core collection - tre delikate farger, og Northern element - mer uttrykksfulle og sterke farger. Woodio har en rekke flotte design som er tilpasset både store og små baderom. Nedenfor kan du se hvilke modeller som kun har 1-2 ukers leveringstid.


Core collection har lansert den nye fargen Polar / Aspen 2 mm. Sammen med Natural / Aspen 2 mm og Char / Aspen 2 mm er dette en delikat kolleksjon.

Soft40 table top i fargen Natural /Aspen 2 mm
Hook i fargen Polar /Aspen 2 mm
Soft60 table top i fargen Char /Aspen 2 mm

Hook kan brukes både til knagg på bad og som knotter til skapdører. I kombinasjon med servant i samme materiale gir dette en helhetlig look. Soft40 table top, Soft60 table top er Woodios mest populære modeller og kommer, sammen med Hook, nå kun med 1-2 ukers leveringstid i fargene fra Core collection. 


Andre populære design er:

Soft60 faucet i Natural / Aspen 2 mm.
Unit 80 i Polar / Aspen 2 mm.
Cube60 wall hung i Char / Aspen 2 mm.

 I tillegg har de også lansert et eksklusivt badekar med et minimalistisk og tidløst design.

Flow bathtub i fargen Natural / Aspen 5 mm.

Ta kontakt med Eitra dersom du er på jakt etter andre modeller enn utlistet i vår nettbutikk. Alle modeller og farger kan kjøpes på bestilling.