Handlekurven din er tom

The Organic Company | Meningsfulle håndklær


The Organic Company ble etablert i Danmark 2017. De har som hovedvisjon å lage bedre produkter enn det som allerede finnes på markedet, og er opptatt av å lage meningsfulle og smakfulle interiørtekstiler. Designet er i hovedsak utviklet av selskapet selv, men de samarbeider også med ulike danske designere innimellom.
The Organic Companys administrerende direktør Joy Vasiljev.

Alle tekstilene er laget av 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull. Sertifiseringen står for Global Organic Textile Standard, og er en internasjonal sertifisering med formål å sikre både miljø og samfunn internasjonalt. Dette er den strengeste klassifiseringen som er mulig å oppnå for økologisk bomull, og det tas uanmeldte stikkprøver av hele produksjonskjeden.

Tekstilene fra TOC gir en helt egen følelse, da de er så gjennomtenkte i sin design. At det bare brukes GOTS-bomull er en verdi i seg selv – men piqueen spesielt (som er min favoritt) både tørker fortere som er praktisk og hygienisk, de tar lite plass både i vaskemaskin og i skap, det sitter rundt kroppen og «hand-hair towel» tørker håret uten frottering. Det er rett og slett genialt. Og sist men ikke minst - det ser jo så pent ut! God samvittighet med de beste tekstilene.

—Mari Thrane, Muchi. Agent for TOC i Norge.

Grunnet klassifiseringen og deres ambisiøse visjon, er alle stoffene fri for giftstoffer og tungmetaller. Ikke bare betyr det at det er godt for miljøet, men du slipper å vaske produktene før du tar dem i bruk.

Miljøbilde badehåndkle i bomull. Wellness towel fra The Organic Company i morgning grey. Hengt på snor i japaninspirert bad.

Flere av håndklærne er utstyrt med patenterte bånd, såkalt Wrap functionality, som gjør det enkelt å feste håndklærne til kroppen. Aldri har det føltes sikrere og enklere å tørke håret, eller gå fra A til B med håndkledet rundt livet. Å skifte på trening eller stranden blir en lek når du slipper være redd for at håndklærne skal løsne, eller er for korte bak. The Organic Company har et ambisiøst ønske om å gjøre en forskjell – noe vi i Eitra mener de har lykkes godt med! Det er tydelig at deres design bærer preg av stolthet, grundighet og det fremtredende prinsippet «the-less-but-better-way-of-living».


Miljøbilde badehåndkle og håndduk i bomull. Wellness towel og hand hair towel fra The Organic Company. Sittende dame med lukkede øyne.
Miljøbilde badehåndklær bomull. Big waffle towel and blanket i hvit fra The Organic Company. Holdes av dame i morgenkåpe.
Myke håndklær med praktisk funksjon.
Kombiner ulik vev for et eksklusivt uttrykk.

Håndklærne leveres i delikate farger og unike størrelser, spesialisert for hvert bruk. Håndklærne kommer også i tre ulike typer vev – piqué, frotte og vaffel. Å gå fra et stivt håndkle til de ulike variantene fra The Organic Company hever definitivt velværefølelsen på badet. Tørkingen oppleves mer skånsomt mot huden, gir bedre absorbsjon og de små detaljene i håndklærnes design både effektiviserer og gjør tiden på badet mer behagelig. Finn ideelle håndklær etter dine behov.


Se alle produktene fra The Organic Company samlet her.