Handlekurven din er tom

Tangent GC | Økologisk såpeserie med unike dufter

Tangent GC ble grunnlagt av svenske David Samuelsson. Bakgrunnen for selskapet var et ønske om å bevare tradisjonen om vedlikehold og pleie, fremfor bruk og kast-mentaliteten. Bare i løpet av et par generasjoner har denne kunsten gradvis forsvunnet og Samuelsson ønsket å komme tilbake til måten hans bestefar bevarte seg selv og sine plagg på.

Miljøbilde håndsåpe økologisk fra Tangent GC. Nærbilde av Cedar med grønne liljer liggende bak.
Beskrivende tekst om bildet over. Lorem ipsum
Foto: Author
Grunnlegger David Samuelsson

Nå til dags, når kvaliteten på stoff og lidenskapen for håndverk er av interesse igjen, er behovet for forsvarlig pleie tilbake. I lys av dette er vi innstilt på å tilby et overlegent utvalg av pleieprodukter, uten den kjemiske industrien.

—tangent gc

Selskapet startet med produkter for vedlikehold av tekstiler og stoffer, men er i dag utvidet til også å produsere kroppspleie av god, miljøvennlig og økologisk kvalitet.

Miljøbilde naturlig såpe. Soap bar fra Tangent GC. Stabel med ulike dufter i hvite esker og hvit bakgrunn.
Såpene kommer i ulike dufter.
Velg mellom flytende eller fast form.

Såpene tilberedes med kun naturlige ingredienser - rene vegetabilske oljer, cellulosegummi, salt og vann. Det er hverken tilsatt farger, konserveringsmidler eller petrokjemikaler. Når såpen er klar tilføres et utvalg deilige parfymeoljer. Sortimentet kommer i ni ulike dufter – Oud, Yuzu, Burnet, Fir, Tulip, Sugar, Cedar, Clover og Kiyomi. En av Eitras favoritter er den flytende såpen Clover, med en floralpreget duft i en deilig sammensetning av gress og nektar. Det oser det vår, et naturlig preg og velvære!


Se alle produktene fra Tangent GC samlet her.