Handlekurven din er tom

Nichba |  Skap et minimalistisk bad

Miljøbilde dusjvegg, håndkleholder, knagg, hjørnehylle og dusjnal i sort fra Nichba. Beige bad.

Nichba er et dansk firma, etablert av Nichlas B. Andersen. Hans evne til å jobbe med stål er grunnlaget for Nichba. Nichba er et merke med en tro på at kreativitet puster liv i våre daglige aktiviteter og rutiner. Ved å bruke stål, et slitesterkt, solid materiale, har Nichba laget en rekke delikate produkter. Nichba tilbyr kvalitetsmøbler og dekor, bygget for å vare. Den perfekte blandingen av stil og funksjon for ditt bad.

Presisjon ned til hver minste detalj.

Nichba har vokst seg større og større de siste årene, men en ting er fremdeles den viktigste for Nichba; å holde føttene på bakken. Danmark er et land med ærefulle håndverkere og profesjonelle aktører som fortjener anerkjennelse. Nichlas vil for alltid være en del av dette og aldri glemme de danske designtradisjonene.

Når du fokuserer på form og funksjonalitet i seg selv, skreller du av alle overflødige designlag og ender opp med en moderne, sofistikert og tidløst design — Det er Nichba - Arkitektonisk renhet, enkle linjer og rene silhuetter. Vi har kuttet ut alt det unødvendige og gitt deg en rekke møbler og inventar som tilfredsstiller dekorasjonsbehovene dine - uten alt oppstyr.

—nichlas b. andersen
Miljøbilde svart dorullholder, håndkleholder og knagg fra Nichba. Marmorgulv, hvite og en sort vegg.

Er du på jakt etter minimalistisk interiørdesign til ditt bad og liker en praktisk tilnærming er det verdt å ta en titt på Nichbas produkter. Eitra liker spesielt godt å kombinere ulike produkter i samme serie, for en helhetlig look på badet.


Se alle produktene fra Nichba samlet her.