Handlekurven din er tom

Linn Bad | Kvalitetsmøbler som varer

Selma har blitt et sikkert og naturlig for mange norske hjem.
Linn Bad er en norsk familiebedrift fra Vik i Sogn. Selskapet startet i 1975 og har siden da hatt stor vekst med sine baderomsmøbler. De har siden oppstart hatt fokus på funksjon og design og er i dag overtatt av familiens to søsken, Linn og André Borlaug Grønningen.
Ansatte med en samlet visjon om å skape kortreiste møbler av god kvalitet.

Designet til Linn Bad har i lang tid vært populært i mange hjem rundt om i landet. Med deres nyeste møbel, Selma, utfordrer de et marked preget av høyglans, minimalisme og glatte fronter. Med eikestaver i heltre presenteres et nytt håndlaget design med et naturlig, eksklusivt og tidløst preg. Linn Bad leverer nøye utvalgte produkter, med omtanke for bærekraft, kortreist kvalitet og elegant funksjonalitet i sentrum. De andre populære modellene til Linn Bad er blant annet Mari, Ingrid og Emma - alle med hvert sitt unike preg.

Det er viktig for oss å samle trender fra Europa og ideer fra våre kunder –for så å lage møbler som kombinerer design og funksjonalitet til det norske hjem.

—Linn og andré borlaug grønningen

Linn Bad er et innovativt selskap som til enhver tid følger med på trender, utfordrer dem og skaper løsninger og funksjoner i tiden. På deres hjemmeside er det er blant annet mulig å skape et interaktivt miljø der du designer ditt eget bad og tester ulike sammensetninger.

Miljøbilde servantskap Linn Bad Selma 120 og høyskap i sortmalt eik. Terrazzo gulv og grønne detaljer.
Selma er et håndlaget, nøye gjennomtenkt baderomsmøbel.
Mari baderomsmøbler har gjennom tidene vært Linn Bads mest solgte design.

Fleksibilitet og omtanke i både design og kundens behov kommer tydelig frem gjennom sortimentets variasjon. Servantskapene kan kombineres med flere servanter, hvert møbel kommer i ulike farger på både skap og håndtak, og det finnes tilhørende høyskap med forskjellige høyder og funksjoner. Selskapets visjon stiller høye krav til hvert møbel, enten det er heltre eller finer, og har et stabilt og godt sortiment med mulighet for utallige variasjoner og stiler!


Se alle produktene fra Linn Bad samlet her.