Handlekurven din er tom

Kristina Dam Studio | Japaninspirert design med gjennomtenkte detaljer


Kristina Dam er en dansk designer som startet sitt arbeid i 2012. Hun ble uteksaminert fra The Royal Danish School of Fine Arts, Architecture and Design i København. I Kristina Dams design finner du hennes store kjærlighet for arkitektur og minimalistiske, grafiske linjer. Hennes første produkt, en serie illustrasjoner i begrenset opplag, ble raskt en favoritt i skandinaviske designbutikker, magasiner og hjem. I dag har Kristina Dam Studio utviklet seg til et designkraftverk av møbler og tilbehør som lanserer to kolleksjoner årlig og samarbeider med dyktige, kommende og etablerte designere.
Kristina Dam – en designer med øye for detaljer.

Tilnærmingen til Kristina er skulpturell og inspirert av japanske detaljer, grafisk Bauhaus-kunst og bærer preg av den upretensiøse måten kunstneren behandler materialer på.

Vi bruker bare ærlige, ekte, naturlige og nøye utvalgte materialer - og vi behandler dem med respekt. Eiken vår er rå og lett slipt, læret er mykt og ubearbeidet. Hele produksjonen vår er europeisk og alt materialet som brukes er lokalt. Vår kjærlighet til gode materialer er en del av vår nordiske designarv - en arv vi tar veldig alvorlig.


—KRISTINA DAM

Er du på jakt etter gjennomtenkte detaljer og nordisk minimalisme, kan Kristina Dams design være noe for deg. I tillegg til et høyt detaljnivå og godt håndverk, spiller naturlige materialer og farger en vesentlig rolle i hennes design. Vi tror at å mestre den monokromatiske paletten gjør at vi kan lage tidløse og varige design, sier Dam.

Oppbevaringsbokser med sarte former og spennende detaljer.
En japaninspirert krakk som både kan brukes som sittemøbel og avlastningsbord.

Kristina Dam har en rekke gode produkter som kan bidra til god funksjonalitet og høy velvære på badet, enten du har stor eller liten plass. Hennes fokus på detaljer og kvalitet smitter over på humøret - hvert fall hos oss i Eitra.

 

Alle produktene som skapes har til hensikt å gi rommet karakter og dybde. Kristina Dam ønsker å få kunst og interiør til å fusjonere, og hvert stykke er laget av sterke materialer som sikrer lang levetid og holdbarhet. Her er det bare å la deg inspirere og skape ditt eget baderomunivers med unike og vakre detaljer.


Se alle produktene fra Kristina Dam samlet her.