Handlekurven din er tom

Korbo | Tidløst, slitesterkt design

Flotte kurver som kommer med eller uten skittentøyspose.

Korbo er et svensk selskap med tradisjon siden 1922. Med sine håndvevde trådkurver i stål har de skapt et tidløst og varig produkt. Opphavet var til bruk for fiskere og bønder - en pålitelig og slitesterk kurv som motstår vær og vind ble skapt. Et godt produkt som tåler tidens tann. Designet, håndverket og visjonen er like relevant i dag som ved selskapets oppstart.

Classic 35, tatt i bruk av fiskere på østkysten av Sverige, er fortsatt en av de mest populære kurvene til Korbo.

Vårt unike design, en enkelt håndvevd tråd helt uten sveising, er grunnen til at Korbo-kurver er så holdbare.

Det er rett og slett ingen deler av kurven som kan falle fra hverandre.

—Korbo

Det tar flere år å mestre arbeidet fullt ut for å bevare nøye håndverk og lang tradisjon. Kurvene bærer preg av stolte og erfarne håndverkere som er svært dyktige i sitt arbeid. Hver kurv er individuelt signert av håndverkeren som har vevd kurven og alle vil ha sitt unike preg da alt er laget for hånd.


Samme teknikk som i 1922.
Et fantastisk, holdbart materiale.

Syrefast rustfritt stål tåler all slags klima og har en overflate som vil forbli skinnende uavhengig av miljøeksponering. Kurvene kommer i mange størrelser og med praktisk tilbehør som kan legges til ved behov. Kurvene kan dermed brukes som både skittentøyskurv, henges på veggen eller oppbevaringsgjenstand for produkter. Mulighetene er mange!


Se alle produktene fra Korbo samlet her.