Handlekurven din er tom

Flos | Lampe på bad i ikonisk design

Miljøbilde vegglampe til bad. Glo ball mini fra Flos. Blått bad med lampe på vegg.

Flos ble etablert av Sergio Gandini i 1960 og hadde som visjon å endre livsstilen til italienere gjennom strålende objekter - bokstavelig talt. Med nye, spennende og vakre design overrasket Flos markedet. Og nettopp dette har de gjort siden!
Sergio Gandini med hans fortsatt populære bordlampe - Snoopy.

Ved hjelp av interessante materialer og nye teknologier utviklet Flos seg stort på midten av 80-tallet. I 2017 ble fabrikken Ares kjøpt opp og er nå en del av Flos Outdoor label. De produserer alt av utendørslamper, med lang erfaring fra utendørsbelysning og krav til kvalitet i disse produktene. I 2019 fikk Flos sin siste kategori og er i dag sammensatt av; FLOS dekorativ, FLOS architectural, FLOS outdoor og FLOS bespoke.

I dag, som aldri før, må vi finne syntesen av følelser, teknologi, poesi, behov, meldinger, estetiske og politiske verdier. Det er ikke bare å endre teknikken, men selve samfunnet og vår atferd, både offentlig og privat. Vi må utfordre evner og fantasi for å forbedre menneskers liv.


—PIERO GANDINI

En kombinasjon mellom det kreative, et innovativt ønske om mestring, og iherdig arbeid, førte merkevaren til suksess. Gjennom samarbeid med utallige dyktige designere har selskapet etablert en rekke designklassikere i sitt sortiment.

Ikoniske IC light i en våtromssertifisert variant.
Et skulpturelt objekt med praktisk funksjon.

Målet til Flos har alltid vært å finne nye typer belysning. Deres banebrytende holdning balanseres med det kulturelle grunnlaget fra selskapets begynnelse. Dette åpnet oppfinnsomme veier for forskning og utvikling. Et av de senere ikoniske objektene, IC Light, er nå videreutviklet til baderomsbelysning. Dette tyder på deres innovative løsninger, strategier og handlekraft gjennom mange tiår. Flos har en rekke designobjekter som passer perfekt i et gjennomtenkt baderom.


Se alle produktene fra Flos samlet her.