Handlekurven din er tom

Astro Lighting | God belysning til baderom

Zeppo
Astro Lighting ble grunnlagt av John Fearon og James Bassant. Med en delt interesse for lysdesign startet de selskapet i 1997. Britene tok i bruk ny teknologi og i kombinasjon med et moderne, arkitektonisk utseende ble deres første belysning, Arc, skapt.
John Fearon og James Bassant

Siden vi etablerte Astro, har vi fokusert på mer enn bare økonomiske resultater. Vi vet at investering i de rette menneskene, engasjement i lokalsamfunnene, minimering av miljøpåvirkninger og å støtte forsyningskjeden vår, igjen vil bety at Astro er en bærekraftig virksomhet i mange år fremover.

—ASTRO LIGHTING

Astro Lighting så på strenge våtromsnormer som en mulighet og har i dag skapt et trygt og godt marked. Selskapet har blitt et go-to-merke innen baderomsbelysning. Produktene selges i dag over store deler av verden og er populært blant både privatpersoner og bedrifter som hoteller og lignende.


Versailles
Altea

Elegant enkelhet er et av Astros formål og har i dag et designteam på ti kreative designingeniører som bidrar til å opprettholde virksomhetens visjon. Lek deg med ulike muligheter og skap god atmosfære med belysning fra Astro Lighting.


Se alle produktene til Astro Lighting samlet her.