Handlekurven din er tom

Anderssen & Voll | En unik designduo


Anderssen & Voll ble etablert av Espen Voll og Torbjørn Anderssen i 2009. Designduoen har tidligere vært grunnleggere og partnere i designgruppen Norway Says. Kollegaene har designet flere ikoniske objekter og med god grunn vunnet flere priser som Wallpaper Award, Red Dot Award, IF Award og Hederspris for beste design i Norge. Under Oslo Designfair 2019 ble objektet Platå presentert. Vi i Eitra er nå stolte av å kunne presentere dette fatet videre.
Espen Voll og Torbjørn Anderssen
Foto: Inger Marie Grini

Anderssen & Voll jobber innenfor ulike felt for design, men har sitt hovedfokus på bruksgjenstander. Platå er et prakteksempel på at hverdagsgjenstander kan være utført med finesse. Med gode materialer i heltre ask og et sømløst design, er Platå både et funksjonelt og estetisk godt produkt.

Vi har alltid hatt en fascinasjon for objekter i heltre: håndtak på verktøy og redskap, skoblokker, former til hatter og votter. Det er noe med kontrasten mellom den presise, gitte formen og det tilfeldige mønsteret i trestrukturen som gir disse gjenstandene helt spesielle kvaliteter.


—ANDERSSEN & VOLL

Platå er frest fra ett stykke heltre og variasjoner kan derfor forekomme. Overflaten er ferdigbehandlet med en voksolje laget av naturlige, økologiske ingredienser. Slitasje og bruksmerker vil absorberes over tid og kan gi produktet en vakker patina. Det anbefales likevel ikke å ha produktet i direkte kontakt med vann.

Fantastisk håndverk og omtanke bak hvert fat.
Gode materialer i heltre ask.

Platå er et anvendelig fat som blant annet kan brukes som oppbevaring av smykker, dine daglige sminkeprodukter, eller rett og slett pryde badet som en pyntegjenstand i seg selv.


Se alle produktene fra Anderssen & Voll samlet her.