Handlekurven din er tom

Lomundal Bygg | Renovering med kvalitet i alle ledd

Et fantastisk bad renovert av Lomundal Bygg.
Foto: Veronika Moen
Lomundal Bygg hadde sin oppstart på Fornebu og tok oppdrag i Oslo og omegn. I 2020 åpnet de også en ny avdeling i Trondheim. Lomundal har siden 2015 år vært en våtromssertifisert mesterbedrift med solid erfaring med totalrenovering av bad. Etter fem års aktivt arbeid er visjonen lik - å løfte standarden for bransjen innen for oppussing av bad og bolig.

Med en moderne tilnærming til en svært etablert og tradisjonell bransje, har Lomundal klart å få en enorm vekst, med svært god årlig omsetning. På få år har selskapet klart å etablere en anerkjent plass på markedet. Driftsresultatene er også positive, noe som gjør at Lomundal anses som et sterkt selskap, med lang levedyktighet. Lomundal vil med andre ord være tilstede for kundene sine fremover.

Å totalrenovere et baderom krever bred kompetanse innen flere fagfelt, og vi har derfor bevisst satset på en solid tverrfaglig stab med lang erfaring. Dette hever kvaliteten på alle våre prosjekter, gir kunden trygghet rundt produktet og dermed en bedre opplevelse. Hos Lomundal kan du være trygg på at du benytter en aktør med alle nødvendige sertifikater og godkjenninger, og at du vil få en høy kvalitet på leveransen.

—Lomundal

Lomundal har over 130 prosjekter årlig, og har bred og grundig kompetanse i å totalrenovere bad. Profesjonell gjennomføring er avgjørende for et vellykket resultat og for å unngå uforutsette problemer i ettertid. Med kompetente prosjektledere som tar seg av hele prosessen fra start til ferdigstillelse, ender du opp med ditt drømmebad. 


Lomundal tilbyr også fastpristilbud på ditt prosjekt med avtalt leveringstid, stiller med fagpersonell med alle nødvendige godkjenninger, og leverer sluttdokumentasjon på utført arbeid. Lomundal tilbyr fem års garanti på alle leveranser.

Karl, en av Lomundals prosjektledere, i god gang med grundig planlegging.

Velger du Lomundal får du utelukkende fagfolk med alle nødvendige godkjenninger ved renoveringen. I tillegg mottar du dokumentasjon på alt de leverer, samt sluttdokumentasjon. Med et godt utvalg på 20 ansatte, vil du bli møtt med et smil, god bredde i fagfelt, profesjonalitet og gode ideer. Eitra samarbeider med Lomundal og du vil dermed få rabatterte priser på Eitras produkter dersom du benytter deg av tjenestene til Lomundal. Her kan du bestille gratis befaring gjennom Lomundal. Dette vil du ikke angre på!