Handlekurven din er tom

Smart oppbevaring på bad

Smart oppbevaring på bad er essensielt for å få en sømløs morgen uten fånyttes mas. En rolig og god rutine er noe vi alle ønsker. Med små grep kan du enkelt få en baderomsløsning som vil fungere over tid. Her kan du lese våre beste tips for best mulig oppbevaring på ditt bad.

Lag system i skuffer og skap

Under hektiske morgener er det få ting som er verre enn kaos i skapene. Finner du ikke det du leter etter, kan det fort skape unødvendig stress. Det finnes mange gode løsninger som gjør det enkelt for deg å holde orden, samtidig som det ser lekkert ut. Gå for eksempel for et høyskap med både skuffer og hyller, i tillegg til oppbevaring i selve skapdøren. Dette er ikke bare effektivt, men kan også gi bedre oversikt da du har ulike seksjoner. Et servantskap med skuffer er bedre enn skapdører, da du lettere finner det som ligger lengst bak. Unngå uoversiktlig rot ved å ha skuffeinndelere med gummimatte som holder produktene dine på riktig plass.

Miljøbilde høyskap til bad Linn Bad Emma hvit matt. Høyskap med hyller i dør og innvendige hyller og skuffer.
Linn Bad har matchende servantskap og høyskap med alle overnevnte funksjoner og løsninger.

Tenk på benkeplass

Velg et servantskap med god benkeplass. Det kan være lurt å utnytte hvert møbel på badet til det fulle. Da kan det være en idé å tenke på hvor mye setteplass du har på servantskapet. Det finnes gode løsninger med plass på sidene og langs kanten. For en enda bedre følelse av faktisk benkeplass kan du velge et servantskap med benkeplate og toppservant. Dette gir et stilig uttrykk og mye avlastning rundt servanten. Det kan også være en smart å velge en servant du kan sidestille enten til høyre eller venstre. På denne måten sentrerer du en større flate, fremfor å dele den opp med en servant i midten.

En god løsning der servanten kan plasseres etter ditt behov.

Utnytt oppbevaringsboksene

Invester i gode og praktiske oppbevaringsbokser. En god oppbevaringsboks til bad bør være liten nok til å få plass i skuffer og skap. For å utnytte plassen maksimalt bør du se etter oppbevaring som kan stables. Er du ekstra lur velger du også bokser du liker å se på, og som kan flyttes fra skapet opp på hyllen. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til å gjøre små interiørforandringer uten å kjøpe nytt. Brett er også en genial måte å utnytte plassen på. Har du dype skuffer eller skap kan det være vrient å få ut de innerste produktene. Ved hjelp av et brett kan du lett trekke ut og få oversikt over det du oppbevarer. 

Ta en opprydning

Løsningene kan være fullkomne, men det krever også litt opprydning fra vår side for å oppnå smart oppbevaring på bad. Ta en skikkelig opprydning et par ganger i året for å fjerne uønskede artikler som hoper seg opp. Kanskje du ikke lenger trenger den tynnslitte hårstrikken, eller solkremen fra i fjor? Husk også at alt ikke alt trenger å kastes. En god venn kan få bruk for håndkremen du synes lukter for sterkt, eller øyenskyggen du ikke lenger bruker. Tenk også på plasseringen av de ulike produktene. Plaster og medisiner holder seg bedre i kjølige omgivelser.Ønsker du konkret hjelp til ditt bad? Ta gjerne ta kontakt med Eitra for en prat med en av våre dyktige rådgivere.

Kamilla Eide, daglig leder i Eitra
Foto: Veronika Moen
Planlegging av planløsning, farger og materialer.